Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Intre afaceri, pasiune si mister: Deschide-ti un magazin de antichitati!

de Maria Nicutar 13 Ian. 2013 7356
3.31 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Magazinul de antichitati reprezinta pentru multi o oaza de liniste si fericire. Intram in magazine tinandu-ne respiratia pentru ca stim ca ne aflam inconjurati de obiecte cu istorie bogata. Suntem langa o fotografie a unui ofiter roman din anul 1830. Tinem in mana scrisoarea unui soldat catre mama sa, soldat care povesteste ce se intampla pe front in 1942. Sunt obiecte pe care multi le doresc, fie pentru faptul ca au o semnificatie adanca, fie pentru ca vor sa isi intregeasca colectiile impresionante.

Oricare ar fi situatia, discutam despre o dorinta imensa care nu poate fi tinuta in frau de nicio criza economica. In fapt, colectionarii pot fi priviti ca persoane ale caror venituri sunt mult peste medie, asa ca dorintele lor de intregire a colectiilor nu isi vor gasi finalul foarte curand. Pentru acestia, magazinul de antichitati reprezinta o oaza de fericire, o oaza in care isi vor gasi produsele pentru care sunt gata sa scoata din buzunar sume impresionante de bani.

Cei care au de gand sa isi deschida un astfel de magazin de antichitati trebuie sa inteleaga faptul ca cea mai mare chestiune/ bariera este cea referitoare la capitalul de start-up si pentru sustinerea afacerii. Sa nu neglijam faptul ca aprovizionarea magazinului de antichitati nu are nimic de-a face cu procesul de aprovizionare al altor magazine. Aici nu putem discuta despre un act normal de vanzare cumparare si contract cu furnizori convenabili. Aici discutam despre o adevarata vanatoare de comori.

La ce ne referim? Pentru cei care au vazut serialele de pe canale straine, seriale referitoare la comertul cu antichitati, lucrurile sunt cat se poate se clare. Pentru restul, este necesar sa explicam faptul ca un simplu ceas din 1830 poate fi cumparat doar de la dealeri de antichitati sau de la persoanele in posesia carora se afla. Aici intervine necesitatea cooptarii unor evaluatori cu experienta, persoane care sa isi dea semnatura pentru obiectele a caror valoare o vor aprecia, in functie de vechime, istoric, raritate si nu numai.

Per total, iata o afacere ideala pentru cei pasionati de obiecte vechi, o afacere nascuta din dorinta de a cauta formele ascunse ale misterului, o afacere in care ne imbarcam doar atunci cand avem bani si avem de gand sa ii infuzionam intr-o adevarata aventura a vietii noastre.

Sa aveti succes in afaceri si aventuri de neuitat!



sursa foto: www.sxc.hu


Tags: magazin de antichitatiafaceri antichitatidealer antichitati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.31 din 5 - 8 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]