Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul pentru Mediul de Afaceri infiinteaza Consiliul consultativ pentru antreprenoriat

de Idei de afaceri 08 Dec. 2017 2950
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat continua programul de consolidare a parteneriatului cu mediul de afaceri privat prin infiintarea, la nivelul agentiilor pentru intreprinderi mici si mijlocii, atragere de investitii si promovare a exportului a Consiliului consultativ pentru antreprenoriat de nivel regional.

Consiliul are rol consultativ, membrii sai avand ocazia sa isi exprime punctele de vedere si propunerile in legatura cu proiectele, programele si strategiile de dezvoltare ale mediului de afaceri in general si ale sectorului intreprinderilor mici si mijlocii in special si sa isi manifeste interesul, acordul si sustinerea pentru realizarea efectiva a acestora.

Prin activitatea sa, acest Consiliu va contribui la cresterea gradului de transparenta a deciziilor administratiei publice si la intarirea coeziunii regionale a actorilor implicati in dezbateri cu impact asupra mediului de afaceri, comertului, investitiilor si sectorului intreprinderilor mici si mijloci.

Consiliul se  va intruni, de regula, semestrial in sedinte ordinare, respectiv in sedinte extraordinare, ori de cate ori este necesar, la convocarea directorului executiv al AIMMAIPE sau la convocarea MMACA si poate decide constituirea de comisii de specialitate, in functie de problematica dezbatuta.

Din Consiliul consultativ pentru antreprenoriat de nivel regional vor face parte reprezentanti ai institutiilor publice, ai asociatiilor intreprinzatorilor, antreprenori, reprezentanti din partea camerelor de comert si industrie, ai partenerilor sociali si ai IMM-urilor, ai organizatiilor neguvernamentale ale mediului de afaceri, ai organelor de specialitate ale administratiei publice centrale, precum si ai autoritatilor publice locale.

Regulamentul de organizare si functionare, precum si componenta Consiliului consultativ pentru antreprenoriat de nivel regional, organizat la nivelul Agentiilor pentru IMM, atragere de investitii si promovarea exportului din Cluj-Napoca, Targu Mures, Brasov, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Iasi si Constanta se regasesc in Ordinul Ministrului pentru Mediul d Afaceri, Comert si Antreprenoriat nr. 1535/2017, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 958, din 5 decembrie 2017.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: antreprenoriatmediu de afacericonsiliu antreprenoriat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Proiectul Critbiz ofera programe gratuite de antreprenoriat si fonduri nerambursabile

de Florin Amariei
27 Iul 2018
Circa 400 de participanti vor putea accesa cursuri gratuite de antreprenoriat si o finantare nerambursabila de pana la 40.000 de euro prin programul...

Lectia de antreprenoriat: care este diferenta dintre administratorul unei afaceri si Directorul General

de Idei de afaceri
26 Feb 2018
Daca un antreprenor nu face diferenta intre rolul de proprietar si rolul de CEO, compania in care este implicat este pe un drum gresit. Directorul...

Creative START, proiect pentru incurajarea antreprenoriatului in Romania

de Idei de afaceri
08 Feb 2018
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) implementeaza in perioada ianuarie 2018 - ianuarie 2021...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]