Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pizzeria vegetariana: O afacere superba, de inceput anul acesta!

de Maria Nicutar 20 Iun. 2014 2401
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Recomand cu maxima incredere una dintre cele mai bune idei de afaceri, de pus in practica anul acesta, fara ezitari majore: pizzeria vegetariana.

Nu are legatura cu faptul ca eu insami sunt vegetariana, ci este vorba despre o idee de afacere care merita sa vada lumina zilei in cel mai scurt timp cu putinta.

Punem la socoteala ca un vegetarian isi gaseste cu greu preparatele culinare la restaurant, la pizzerie, la cantina studenteasca.

Apoi, tinem cont si de faptul ca numarul celor care devin vegetarieni este in crestere clara de cativa ani incoace. Total adevarat faptul ca din momentul in care ai devenit vegetarian, nu mai exista cale de intoarcere. Practici acest "sport" cu atat de multa convingere de parca ar fi devenit o adevarata religie.

Si pentru ca este o convingere clara, esti dispus sa investesti timp si energie pentru a ramane vegetarian. Gatim acasa cel mai des, din motive numeroase, inclusiv de ordin financiar, sa recunoastem.

Evident, nici optiunile oferite de restaurante nu sunt foarte interesante si nici variate. Aici exista potential urias de dezvoltare, potential urias de a pune bazele unei afaceri incredibile.

POate sa fie o optiune superba sa deschidem o pizzerie vegetariana sau un restaurant vegetarian, o afacere cu sandwich-uri pentru vegetarieni sau o cofetarie vegana. Putem deschide un magazin special pentru vegetarieni, exclusiv cu alimente pe care acestia le folosesc in mod habitual.

Oricare ar fi ideea de afacere la care ajungeti, ganditi-va intotdeauna la oportunitatile de a deservi un anumit segment al unei audiente. Ganditi in perspectiva, stabiliti care este este trendul ( de crestere, stagnare sau micsorare), imaginati-va ce se va intampla in urmatorii ani, discutati cu oameni care v-ar putea fi clienti ideali.

La final, veti reusi sa modelati o idee de afacere exceptionala, o idee de afacere pe care sa o puneti in practica cu toate sansele de succes. Nu uitati sa mizati pe idei de afaceri noi, originale, care sa aduca in prim-plan servicii si produse cu adevarat utile, cu adevarat cerute intens in cadrul unei audiente-tinta bine definite.

MUlt succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: pizzerie vegetarianacum sa iti deschizi o pizzerie vegetariana

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]