Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Propria ta pizzerie poate deveni realitate! Iata aspectele esentiale!

de Ilinca Dobrescu 31 Mai. 2013 5270
3.17 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata cateva aspecte esentiale pe care trebuie sa le cunosti pentru a-ti putea lansa afacerea si pentru a o administra cu toate sansele de profitabilitate:

1. Cauta locatia perfecta! Daca vreti sa va asigurati ca la finalul anului aveti parte de un nivel cat mai mare de incasari, este evident faptul ca aveti nevoie de un numar cat mai mare de clienti si aveti nevoie de acestia sa fie fideli brandului pe care il veti consolida.  

Evident, pizzeria va avea succes extrem daca este amplasata in locatia perfecta in care ne putem oferi serviciile cat mai aproape de clientii nostri ideali. Asa ca investim bani, timp si energie pentru a identifica locatia perfecta!

Nu neglijati faptul ca degeaba investiti sume uriase de bani in amenajare, decor, produse si salarizare daca nu sunteti in locul potrivit. Cu alte cuvinte, orice alte investitii viitoare se pot justifica daca prima regula de aur este indeplinita: locatia sa fie aleasa perfect!

2. Mizati pe profesionisti care sa va ajute sa alegeti forma legala potrivita, sa obtineti autorizatiile necesare, sa va platiti taxele si impozitele, sa recrutati personal, sa va administrati documentele. V-am putea spune ca puteti ocupa mai multe roluri in acelasi timp, insa nu veti avea nici timpul, nici energia si nici specializarile pentru a indepini toate aceste sarcini la timp si in mod corect 100%.

Asa ca de la bun inceput, luati alaturi de dvs un contabil, un specialist HR si salarizare, un jurist, un marketer, un programator care sa detina si cunostinte de web design si un consultant financiar. Aici deja discutam despre investitii banesti mari, insa nici afacerea de fata nu este foarte simpla!

3. Aveti nevoie de o prezenta online care sa "lucreze" alaturi de prezenta offline. Asa ca recrutati un specialist care sa va ajute sa asigurati imaginea perfecta pentru pizzeria dvs si "la fata locului" si in mediul virtual. Un web design-er si un specialist in amenajari interioare pot lucra impreuna pentru ca aspectul sa fie de top.

Nu neglijati faptul ca imaginea face extrem de mult. Daca locatia este neglijent aranjata, clientii nu se vor aseza la masa si nici nu vor comanda din online daca website-ul arata ca si cum ar fi fost realizat de un pusti.

4. Mizati pe planificare, organizare, disciplina. Este esential sa aveti un plan de afaceri detaliat, complet, bine pus la punct. Asigurati-va ca stiti tot ce se poate cu privire la aceasta idee de afacere pe care doriti sa o puneti in practica. Asigurati-va ca stiti ce obiective aveti de indeplinit si care sunt strategiile care va vor ajuta sa ajungeti la final cat mai rapid si cu eficienta.

5. Constientizati ca succesul nu este ceva final, ci un proces care se repeta! O afacere trebuie sa se imbunatateasca in mod continuu. Asa ca veti fi intotdeauna in cautare de noi si noi cai pentru a ajunge la rentabilitate si apoi la profitabilitate.

6. Mizati pe calitate, varietate si customer service de top! O pizzerie va fi mereu locatia in care sa revenim daca avem la dispozitie produse de calitate, la preturi corecte si intr-o varietate mare! Nu vrem doar 5 tipuri de pizza si 3 tipuri de salate asortate. O pizzerie care se respecta are nevoie de un meniu de minim 15-20 de retete de pizza.

Iata doar cateva dintre multele aspecte de care sa tineti cont pentru ca pizzeria dvs sa devina realitate si sa va aduca profituri cat mai substantiale!

Mult succes, afaceri profitabile si lasati-ne un comentariu daca aveti intrebari cu privire la aceasta idee de afacere!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: idee de afacereidee afacereafacereafaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.17 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]