Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Serviciul de livrare a mancarii, o afacere pentru oamenii independenti

de Andrioae Ruxandra 03 Iul. 2014 2241
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Reprezinta o oportunitate de afacere pentru cei care vor sa fie independenti si sa tina singuri fraiele propriilor afaceri. Poti oferi oamenilor servicii de livrare a mancarii direct acasa sau restaurantelor si fast-food-urilor.


Este genul de afacere care ofera sansa angajarii unor soferi pentru livrare si care are o logistica in ceea ce priveste livrarea. Vecinii tai vor fi incantati pentru ca ii vei rasfata cu diverse gustari si pentru ca le vei aduce cina acasa. Este o afacere de tipul win-win, care va ajuta celelalte afaceri locale, iti va servi clientii si tie iti va aduce profit! 
 
Exista mai multe cai de a structura afacerea ta. Poti colabora cu restaurantele si le poti livra mancarea sau le poti plati pentru a-ti face reclama in randul clientilor. 
 
Cand vei angaja soferi, vei dori sa stii cum vor lucra pentru tine, ca angajati sau ca si contractori independenti. Trebuie sa iti asiguri afacerea si angajatii, in cazul unor situatii neprevazute. 
 
Alte cai de a-ti evidentia nisa si de a maximiza livrarile este sa iti oferi serviciile de livrare patiseriilor, alimentarelor, magazinelor dedicate nutritiei si sanatatii, pet-shop-urilor etc.
 
Serviciile tale pot fi utilizate pentru cei care sunt foarte ocupati sa mai gateasca, iar daca esti aproape de vreun campus studentesc, acolo vei face profit mai mult ca sigur! Distribuie flyere si pune-ti la curent clientii cu meniurile tale.
 
Poti activa in domeniul alimentarelor, cumparaturilor personale, nutritiei, restaurantelor si in multe alte sectoare, trebuie doar sa stii ce iti doresti de la aceasta afacere si cat de sus o poti mentine.
 
Este important sa ai experienta in aceasta industrie, iar daca nu o ai, te poti angaja intr-un loc de acest gen si poti lua si cursuri de gatit sau de marketing pentru a invata cum sa fii propriul sef si cum sa ai succes in afacere.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriantreprenoriafaceri mancarelivrare mancareservicii livrareidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]