Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Smart Bijou organizeaza un workshop de confectionare de bijuterii

de Maria Nicutar 26 Iul. 2011 4385
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri din domeniul handmade sunt foarte cautate in prezent, intrucat exista o cerere neacoperita pe piata pentru aceste produse. Lumea doreste din ce in ce mai multa personalizare si unicitate in prodoabele pe care le poarta si sunt gata sa plateasca pentru creatiile utile si originale. Bijuteriile handmade cer indemanare, creativitate si o buna cunoastere a metodelor de confectionare.

Smart Bijou este una o companie care ofera suport persoanelor interesate sa isi transforme indemanarea si ochiul pentru frumos intr-un hobby adevarat sau chiar intr-o afacere. Totul depinde de dvs si de dorinta de a intra in lumea antreprenoriatului.

Workshopul Smart Bijou in care persoanele inscrise vor invata sa confectioneze bijuterii handmade, aduce satisfactii mai mari decat o alta activitate petrecuta in timpul liber. Cu alte cuvinte, veti petrece 4 zile in care aveti ocazia sa invatati de la elemente de baza necesare confectionarii bijuteriilor, pana la tehnici avansate de creatie.

Materialele de lucru sunt incluse in pret si participantii au ocazia sa isi pastreze bijuteriile pe care le creeaza la curs, precum si materialele necesare completarii seturilor deja incepute.

Persoanele interesate pot opta pentru participarea la intreg cursul, dar si pentru unul sau mai multe ateliere, separat. Urmatorul curs va avea loc in weekend-urile 30-31 iulie, 6-7 august.

Inscrierile se fac pe www.smart-bijou.com si fiecare sedinta incepe la ora 9:30 si dureaza 6 ore.

Aceste idei de afaceri mici sunt foarte profitabile pentru multi dintre noi. Faptul ca nu trebuie sa investim multi bani pentru a le demara, faptul ca putem sa le conducem de la domiciliul personal, in ritmul propriu si avem si ocazia sa depunem o munca usoara, fac ca afacerea cu bijuterii sa devina una foarte avantajoasa.

Cu toate acestea, nu uitati ca orice client isi va dori produse atragatoare, de calitate, uneori personalizate si veti ajunge la el atunci cand veti reusi sa va promovati produsele si serviciile cu o buna abilitate si prin intermediul mai multor canale.

sursa: www.comunicate.mediafax.biz



Tags: workshop confectionare bijuteriibijuterii handmadesmart bijou

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]