Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stampileaza-ti profitul intr-un mod unic: productia de stampile

de Andrioae Ruxandra 27 Aug. 2014 2491
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oamenii folosesc adesea stampilele din cauciuc in domeniul afacerilor si nu numai, desi acestea pot fi intrebuintate si in scop distractiv. In timp ce unii antreprenori prefera sa isi fabrice propriile stampile, alte persoane prefera sa le cumpere.

 
Poti deschide o afacere de productie a stampilelor, ca apoi sa iti promovezi afacerea online si offline, extinzandu-te pe piata de afaceri.
 
Deschide-ti propria firma de stampile sau le poti cumpara en-gros si le poti vinde ulterior clientilor. Daca vei avea propriile tale produse, va trebui sa faci in asa fel incat sa indeplinesti nevoile clientilor. Vinde stampilele offline si online, executa comenzile clientilor cu logo-ul pe care ei il doresc si castiga profit. 
 
Pregateste un plan de afaceri detaliat in care sa prezinti felul in care vei recupera costurile de inceput pentru afacerea ta, incluzand plata furnizorilor de cauciuc, plata chiriei locatiei afacerii tale, licenta de functionare si strategiile de advertising. 
 
Include si un plan de rezerva al afacerii, care sa faciliteze aparitia unor venituri in plus. De exemplu, poti vinde stilouri, pixuri sau chiar hartie si alte materiale, pe langa produsul initial al afacerii.
 
Aprovizioneaza-te cu materialele necesare pentru a produce stampilele. Vei avea nevoie de echipamente speciale, cum ar fi o imprimanta cu laser, un computer performant, o substanta alcatuita din fotopolimeri, materiale din cauciuc rosu, lemn, foarfece si banda adeziva. 
 
Va trebui sa angajezi mai multi oameni, pentru ca singur nu vei face fata numarului de comenzi, mai ales ca unii clienti vor vrea stampile personalizate. Promoveaza-ti afacerea prin librarii, scoli, magazine si prin intermediul internetului. Construieste un site care sa fie atractiv pentru clienti, in care sa prezinti ofertele tale si discounturile la numarul de comenzi, pentru ca este indicat sa oferi beneficii clientilor. 
 
Poti crea logo-uri pentru stampile care sa atraga atentia copiilor, spre exemplu, stampile care sa simbolizeze personaje din desene animate sau obiecte special dedicate copiilor. 
 
Firmele care vor apela la tine vor dori sa obtina stampile profesioniste, reprezentative pentru afacerile lor si domeniul in care activeaza. Produsele te reprezinta in totalitate, asadar trebuie sa iti creezi o imagine impecabila in ochii clientilor, astfel incat acestia sa revina la tine sau sa te recomande si altor antreprenori.
 
Sursa: smallbusiness.chron.com
 


Tags: afaceriidei de afaceristampileproductie stampilefirma stampile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]