Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce afaceri poti demara in 2023... Paulownia

de Idei de afaceri 01 Aug. 2023 12248
Ce afaceri poti demara in 2023... Paulownia
4.17 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Copacii din specia Paulownia dunt originari din China, fiind plantati de circa 3000 de ani. Sunt copaci cunoscuti pentru rezistenta lor si pentru puterea mare de degajare de caldura in momentul in care sunt arsi la temperaturi ridicate.

Copacii Paulownia au devenit surse de castiguri impresionante pentru cei care investesc in acest domeniu. Sursa amintita mai noteaza ca acesti copaci din specia Paulownia cresc intr-un an cat altii in zece.

Investitia initiala


Investitia initiala este de aproximativ 4000 de euro pentru plantarea copacilor pe un hectar. Aceasta este singura sursa de cheltuieli pentru cei care se decid sa ia start-ul in aceste afaceri noi si profitabile. Pe cinci hectare de teren se pot planta 600 de arbosi si fiecare arbore ajunge sa fie gata de taiere si vanzare cand atinge inaltimea de 15-20 de metri, noteaza sursa amintita.

Afla mai multe detalii despre cultura si despre cum poti face un business din aceasta plantatie cu ajutorul ghidului complet "Cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

De asemenea, un lot de cinci hectare poate aduce aproximativ 30.000 de euro. Un avantaj major pentru cei care sunt interesati de aceasta specie de copaci este oferit de faptul ca acestia nu trebuie replantati dupa taiere. Copacii ies din vechea tulpina si replantarea se face la interval de aproximativ 9 ani.



In acest domeniu deja au aparut persoane interesate de afaceri profitabile. Un investitor din Cluj detine deja plantatii in Galati, Braila, Tulcea, Brasov, Constanta si Cluj. Desii copacii sai nu sunt gata sa fie taiati, afaceristul clujean deja are contracte de export in strainatate, contracte care se vor materializa la maturitatea copacilor energetici Paulownia.

Mai mult, un alt avantaj pentru cei care doresc sa demareze afaceri in acest domeniu vine din directia fondurilor europene. Pentru investitia initiala se pot obtine fonduri nerambursabile care sa acopere pana la 80 de procente din valoarea proiectului, suma de bani care aproape echivaleaza cu necesarul banesc pentru intregile surse de cheltuieli in demararea si conducerea afacerii.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: copaci paulowniaafaceri cu paulownia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]