Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start in afaceri cu un magazin de legume, fructe si verdeturi!

de Ilinca Dobrescu 13 Apr. 2017 32398
4.18 din 157 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca exista afaceri cu care sa mergi la sigur, cele cu legume, fructe si verdeturi sigur intra in categorie. Si acest lucru se intampla, din fericire, datorita faptului ca numerosi romani au inteles cat de importante sunt aceste grupe de alimente. Le preferam in defavoarea carnii si le cautam in stare cat mai proaspata, nu in stare congelata, nu la converse, nu deja in mancaruri procesate. Acum, haideti sa vedem si cum punem o astfel de afacere pe picioare si gata sa aduca profit!

Primul pas pe care il facem este cel de a realiza un ... plan de afaceri, desigur. Ati intuit in mod corect faptul ca orice afacere porneste cu un plan, cu o schita pe care sa o majoram in fiecare zi. Ii adaugam noi informatii, date, statistici, cifre realiste si multa motivatie si pasiune.

Al doilea pas consta in cercetarea legislatiei in domeniu. Vom avea nevoie sa ne alegem o forma legala care sa ne avantajeze cat mai mult, sa obtinem autorizatiile si avizele necesare. Demersurile pentru a lucra in completa legalitate sunt numeroase si este intotdeauna un sfat bun sa incercam sa apelam la profesionisti cu experienta in domeniu. Acestia ne pot ajuta sa efectuam toate demersurile mai rapid, mai corect si cu bani si eforturi reduse.

Al treilea pas consta in identificarea unei locatii ideale. Este esential sa cercetati zona de interes si sa va asigurati ca detineti o locatie potrivita si fara competitie importanta. Este lesne de inteles faptul ca un astfel de magazin nu ar trebui deschis langa o piata agro-alimentara sau langa un supermarket, hipermarket samd.

Al patrulea pas consta in amenajarea locatiei, decorarea si renovarea ei. Trebuie sa fie un spatiu primitor, impecabil, bine organizat si totul devine posibil chiar si cand suprafata este redusa, daca putem coopta un profesionist in amenajari de spatii.

Al cincilea pas este cel de a identifica furnizorii cei mai convenabili de fructe, legume si verdeturi. Puteti apela la marile depozite de astfel de produse si pentru comenzi mari si constante, puteti obtine preturi mai mici, oferte si promotii foarte avantajoase. Nu uitati sa negociati tot ce se poate negocia si cam totul se poate cand discutam despre afaceri.

Penultimul pas este cel de a coopta personalul necesar pentru vanzarea marfurilor, pentru administrarea stocului de produse, pentru transport in cazul in care marfa nu va este livrata, un avocat, un contabil si nu numai.

Ultimul pas consta in promovarea afacerii dvs. Un cont de Facebook v-ar fi inutil cu siguranta. Cu toate acestea, va recomandam sa mizati pe flyerele raspandite in zona apropiata de locatia magazinului dvs, pe customer service si pe marfa de calitate la preturi corecte. Acestea intotdeauna vor fi strategii indeajuns de puternice pentru a castiga clienti numerosi si gata sa revina intotdeauna.

Mult succes!


Tags: magazin verdeturimagazin legume fructeafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.18 din 5 - 157 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]