Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start la afaceri cu flori: O florarie stradala!

de Adela Simonescu 25 Sep. 2017 8804
4.88 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cererea de flori pe piata romaneasca este in plina crestere si este un aspect pe care sa il luam in considerare atunci cand cautam idei de afaceri pe care sa le valorificam in 2013 sau chiar in 2012, in putinul de timp ramas.

O idee de afaceri pe care o putem pune in practica este cea de a ne deschide o florarie stradala. Desigur, afacerile cu flori sunt numeroase. Cei pasionati de acest domeniu pot incerca sa ofere servicii de livrari de flori prin internet sau sa isi deschida o firma care realizeaza si comercializeaza aranjamente florale.

Expertii din domeniu ne spun ca un capital de 10.000 - 15.000 de euro poate fi de ajuns pentru o florarie stradala de dimensiune medie. Desigur, toate aceste calcule se modifica in momentul in care ne dorim o firma mai mare, o afacere mai complexa si care mizeaza pe produse si servicii mai sofisticate, chiar si in industria luxului.

Un aspect important de mentionat si de luat in considerare de catre cei interesati de aceste afaceri este cel al existentei planului de afaceri ca factor decisiv pentru succesul intregului business. Este nevoie de un plan de afaceri care sa va spuna cat sa investiti, in ce moment, in ce directie, cand este cazul sa va opriti, pe mana caror profesionisti sa va lasati bugetul si ce viziune sa urmati in mediul de afaceri.

De asemenea, este esential sa intelegem faptul ca un alt factor decisiv pentru succesul acestei afaceri ramane locatia. Este vital sa alegem o locatia in care sa nu fim afectati in mod considerabil de competitori.

Nu in ultimul rand, o florarie stradala functioneaza optim in momentul in care raportul calitate-pret este unul optim. Nu uitati sa oferiti servicii de calitate, sa lucrati doar cu furnizori care va asigura marfa de calitate si la oferte negociabile!

Ce afacere poti demara pe o suprafata de doar 100 mp: o sera de flori in ghiveci


Tags: florarie stradalaflorarieafaceri cu floriafaceri florarie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.88 din 5 - 8 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]