Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start-up - Afacere cu articole vestimentare pentru femei insarcinate

de Adela Simonescu 31 Iul. 2011 8498
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Viitoarele mamici reprezinta un sector profitabil pentru cei care detin idei de afaceri viabile. Imbracamintea destinata femeilor insarcinate reprezinta o oportunitate excelenta. In primul rand, viitoarele mame isi doresc articole comfortabile, care sa se potriveasca pe noile lor marimi, elegante si stilate in acelasi timp si accesibile ca pret. Ideile de afaceri care se adreseaza mamelor si copiilor vor fi intotdeauna idei castigatoare.

Conditia esentiala este sa detineti capital de investitii solid si multa dedicatie pentru acest domeniu. Veti avea nevoie de mult timp pentru a pune la cale aceasta afacere, de energie cheltuita pentru a va stabili cele mai bune contacte, pentru a va gasi furnizori, designeri, servicii de advertising si lista ramane deschisa. De asemenea, aceste idei de afaceri cer sacrificii si multa originalitate pentru a va proiecta un set distinct de avantaje pe piata pe care activati.

Avantajele majore in aceasta afacere sunt cele legate de competitie si de cererea mare de pe piata. Mame vor exista intotdeauna si ele trebuie sa se imbrace. Competitia este deloc acerba si aveti loc in care sa va desfasurati activitatea in deplina relaxare.

Un dezavantaj major in aceste idei de afaceri va fi cel legat de locatie. Ganditi-va ca veti avea nevoie de un spatiu in care sa depozitati materialele din care vor fi confectionate articolele vestimentare, un spatiu in care acestea vor fi confectionate si un spatiu in care vor fi comercializate. O alternativa poate fi si cea de a va comercializa produsele prin intermediul unui website.

Problema mare este ca in cazul articolelor vestimentare majoritatea lumii doreste sa atinga produsul, sa ii verifice materialul, sa il probeze samd.

Un alt element pe care trebuie sa il luati in calcul in cazul acestor idei de afaceri este cautarea celui mai bun furnizor posibil. O posibilitate viabila este sa gasiti un furnizor serios de materiale textile, sa va angajati personal specializat pentru confectionarea produselor, un designer care sa va proiecteze prototipurile si sa incepeti sa va produceti articolele.

O alta posibilitate in aceste idei de afaceri este sa gasiti un furnizor de articole vestimentare destinate femeilor insarcinate gata finalizate si dvs sa va revina simpla activitate de a le promova si comercializa. In functie de capitalul pe care il detineti, de disponibilitatea de timp si energie, va trebui sa va orientati catre cea mai buna varianta in afaceri.




Tags: idei de afaceriarticole vestimentare femei insarcinateafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]