Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Succes delicios - Afacerea anului 2013: Firma de catering!

de Matei Antonescu 15 Iul. 2013 3537
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Firma de catering reprezinta o afacere pe care am porni-o si maine! Ne-am deschide o firma de catering cu specific indian sau poate cu specific japonez, cu specific frantuzesc sau cu mancare italieneasca, asa, ca la mama acasa!

Oricare ar fi optiunea, sansele de succes sunt foarte mari. Sa tinem cont de faptul ca mancarea la borcan nu prea mai este vazuta asa des in zilele noastre. Rareori mai vezi colegi care isi iau sandvisul la pachetel si majoritatea comanda mancare.

Si mai des, ai ocazia sa descoperi ca angajatorii aleg sa contracteze firme de catering care sa asigure mesele angajatilor lor, fie ca este vorba despre 2 mese copioase, cateva gustari de amiaza, pranzul cald sau gustarea de seara pentru cei care lucreaza in schimbul 2.

Oricare ar fi modalitatea de a contracta aceste servicii, firmele de catering o duc bine si pe timp de criza, insa doar atunci cand se respecta regulile de baza:

1. produse de calitate
2. preturi corecte
3. promovare de top
4. imagine si reputatie ireprosabile!

Nimeni nu mai cumpara a doua oara daca au gasit o musca in oala cu supa sau salata vestejita in sandvisuri. Si nimeni nu prea cumpara nici daca internetul este plin de reclame negative cu privire la firma ta de catering. Asa ca daca iti faci treaba ca la carte, nimeni nu are treaba cu tine. Poti sa obtii profit cat poti de mult si cat iti permite industria in care te dezvolti!

Pentru viitorii afaceristi din acest domeniu, un ghid esential s-a lansat. Este vorba despre ghidul "Firma de catering - Cea mai votata afacere a anului".

Ghidul de fata te ajuta sa stii de unde sa incepi si incotro sa mergi, sa intelegi care sunt pasii pe care sa ii parcurgi pentru a-ti indeplini obiectivele (profituri mari, faima, promovare de top, cresterea reputatiei, deschiderea mai multor unitati, dezvoltare solida).

Mai mult, ghidul de fata te ajuta sa eviti greselile inerente unui inceput, sa gasesti cele mai scurte si eficiente rezolvari pentru probleme de care te poti lovi si tu, sa economisesti timp si bani, sa actionezi legal, in cunostinta de cauza.

De asemenea, ghidul Firma de catering - Cea mai votata afacere a anului iti ofera acele informatii valoroase cu privire la furnizorii de materiale sau echipamente la cele mai convenabile costuri!


Aflati mai multe despre aceasta afacere aici>>>




Tags: firma de cateringfirma cateringafacere cateringafaceri catering

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Ghid complet de start-up: Cum iti faci firma de catering

de Ilinca Dobrescu
09 Dec 2014
In mod clar, in 2014 nu mai avem timp pentru un start-up, oricat de simpla ar fi ideea de afacere. Dar mai avem timp pentru a pune pe hartie schita...

Pasionat de gastronomie? Deschide o firma de catering si obtine profiturile dorite!

de Ilinca Dobrescu
07 Mar 2014
Se prea poate ca in 2014 sa fim martorii unei adevarate explozii in industria firmelor de catering. Mancare cu specific tailandez, filipinez,...

Firma de catering - Afacerea pe care expertii te invata sa o incepi!

de Ilinca Dobrescu
08 Nov 2013
Firma de catering este denumita si afacerea care hraneste numeroase alte afaceri. La modul propriu si la modul figurat, firma de catering le hraneste...

Firma de catering - Afaceri cu miros de bani!

de Ilinca Dobrescu
13 Sep 2013
Firmele de catering merg bine indiferent de criza! Si acest lucru se intampla pentru ca serviciile oferite de firmele de catering sunt servicii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]