Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Te temi de criza economica? Si noi, asa ca avem 4 afaceri cu care mergi la sigur!

de Matei Antonescu 28 Feb. 2013 4475
3.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu totii ne temem de criza economica. Nu putem discuta despre stabilitate, putere de predictie si atunci este normal sa ne simtim mai mult decat vulnerabili in fata unei situatii economice care ne poate rasturna toate eforturile si planurile facute pana in acest moment. Si este normal, natural si logic sa ne inarmam cu o serie de instrumente care sa ne ajute sa tinem piept crizei economice.

In acest sens, luam alaturi de noi consultanti si experti, marketeri si advertiseri, contabili cu experienta si personal profesionisti. Acestea sunt cele mai puternice arme contra crizei economice si efectelor sale asupra noilor afaceri demarate in prezent.

Dar, mai presus de orice, pentru ca aceasta criza economica sa nu puna la pamant afacerile pe care noi incercam sa la consolidam, este nevoie de  ... idei de afaceri viabile, rezistente la situatii economice prea putin stralucite!

Iata doar 4 idei de afaceri cu care mergeti la sigur si pe timp de criza:

Afaceri cu ciuperci
– cum sa faci bani atunci cand nu ai spatiu. In mod clar, lipsa spatiului ramane un impediment urias in fata succesului unei afaceri. Avem nevoie de spatiu, de teren arabil, de o locatie in care sa ne conducem activitatea profesionala si unde sa ne punem bazele unui proiect de viitor. Pentru cei care detin un grajd dezafectat, o mica hala, o pivnita, cultivarea ciupercilor poate fi raspunsul!

Covrigarie - 10.000 € la fiecare 30 de zile! Cifrele nu sunt fictive, in cazul in care aveati indoieli. Si este normal sa aveti indoieli cand discutam despre covrigi, produse atat de ieftine. Ei bine, ce este ieftin si sanatos, satios si gustos, pe timp de criza are parte de succes. Se vand ca ... painea calda si de aici si potentialul urias de profitabilitate!

Shaormerie – o afacere profitabila pe timp de criza! Shaormeriile au parte de incasari mari. Suntem pe fuga si vrem o masa satioasa, gustoasa si chiar si sanatoasa daca alegem carne slaba si multe legume in produsul pe care il vom consuma.

Magazin online - Iata o ultima afacere care merge din ce in ce mai bine in ultimii ani. Se cauta obiecte vestimentare noi si SH, jucarii noi si SH, carti digitale si print, parfumuri si bijuterii, produse ECO, BIO, organice si nu numai.

Cu toate acestea, nu orice magazin online este sortit succesului. Atentia trebuie sa cada pe acea nisa pe care o putem acoperi prin intermediul unor produse de calitate, atent calibrate din punctul de vedere al raportului calitate - pret de comercializare - strategii de promovare.


Mult succes si afaceri profitabile!




Tags: afaceri pe timp de crizaafaceriafacereidei de afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]