Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 afaceri la domiciliu. Castiga bani in cel mai scurt timp!

de Marinache Paula 15 Nov. 2021 17433
4.28 din 92 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Munca de acasa are cu siguranta avantajele sale. Pentru cei care detin un capital banesc redus si isi doresc o activitate care necesita un program de lucru flexibil, avem 5 afaceri excelente. Daca ati ajuns la concluzia ca sunteti pregatiti sa incepeti propria afacere, mai jos gasiti 5 idei de afaceri la domiciliu, afaceri simple si cu bani putini care va pot aduce succesul in 2021:

1. Meditatii online

Meditatiile oferite online devin din ce in ce mai populare, datorita nivelului ridicat de comoditate oferit clientilor. Daca esti specializat intr-un anumit domeniu, poti oferi astfel de meditatii, stabilind de comun acord cu clientul orele si zilele de lucru.

Imparte flyere prin preajma liceelor si a facultatilor si foloseste-te in mod intens de mijloacele de promovare online, intrucat acestea sunt cele mai eficiente.

2. Posete tricotate sau crosetate

O alta idee ar fi realizarea de posete tricotate sau crosetate. Originale, la moda, vesele si atractive sunt accesoriile care nu trebuie sa-i lipseasca din garderoba niciunei femei. Pentru o afacere cu genti handmade aveti nevoie inca de la inceput de o masina de cusut si de un bun furnizor de materiale. Puteti vinde produsele prin intermediul unui website personal sau participand la diverse targuri si expozitii de profil.

3. Afacere cu gem si dulceata

Dulceturile si gemurile de casa, 100% naturale, sunt din ce in ce mai cautate de cei care tin la sanatatea lor! E un moment bun pe piata romaneasca, aflata in plina expansiune. Transforma pasiunea pentru gatit in afacere de succes!

4. Confectionarea de felicitari

Iata o alta afacere ce se poate realiza la domiciliu, cu un capital banesc redus. Te poti diferentia de concurenta printr-o mai mare diversitate a produselor vandute. Profita de sumele mici pe care va trebui sa le investesti la inceput pentru a te bucura inca din prima luna a afacerii de castiguri insemnate!

5. Traduceri, recenzii de carte, dactilografie

Daca te pricepi sa manevrezi cuvintele, poti face bani frumosi din asta. Ai abilitati de exprimare in scris? Daca e asa, de ce sa nu-ti folosesti talentul in deschiderea unei afaceri?
Mai mult, daca stapanesti foarte bine cel putin o limba straina, jobul de traducator iti poate aduce bani frumosi.



Tags: afaceri la domiciliuafaceri simpleafaceri cu bani putiniafaceri profitabileafaceri in 2017

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.28 din 5 - 92 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
10 Apr 2023
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri
23 Feb 2023
Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]