Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 miscari gresite pentru cei care doresc sa isi demareze afacerile

de Maria Nicutar 08 Aug. 2011 3091
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mai ales acum, cand criza ne afecteaza pe toti intr-o mare masura, miscarile gresite in afaceri ne costa enorm si orice decizie trebuie gandita indelung pentru rezultate profitabile. Cei care doresc sa isi demareze afaceri in 2011 si nu numai trebuie sa evite cateva greseli majore, greseli care ii pot costa extrem de scump:

1.    Prima miscare si cea mai gresita este sa va abandonati locul de munca pe care il detineti pentru a va ocupa in exclusivitate de o idee de afaceri care nu este sigura in totalitate. Daca nu detineti capital solid de investitii, profesionisti alaturi de dvs care sa va ofere indrumare si sprinij in demararea afacerii, este bine sa va pastrati locul actual de munca in paralel cu procesul de demarare al afacerii dvs. Odata ce afacerea se dovedeste rentabila si chiar profitabila puteti sa va dedicati 100% proiectului si sa va abandonati locul de munca.

2.    O alta miscare gresita este sa porniti la drum cu un capital de investitii nerealist si care sa nu acopere si fonduri pentru cheltuieli neprevazute.

3.    O greseala pe care multe persoane o fac atunci cand doresc sa isi demareze afacerile este de a intra intr-un domeniu pentru care nu detin pasiune. Pasiunea pentru un domeniu este elementul care tine o afacere in picioare si ii da o directie clara pentru bunul sau mers.

4.    Antreprenorii se grabesc prea des sa isi demareze afaceri pe care nu le cunosc indeajuns de bine. Lumea afacerilor este plina de oportunitati si fiecare dintre acestea are nevoie de o perioada de cercetare si documentare, testare si studii de fezabilitate.

5.    Antreprenorii pornesc la drum cu idei de afaceri care presupun prea multe riscuri, idei de afaceri care nu rezolva probleme astringente ale consumatorilor, idei de afaceri care nu aduc beneficii reale pentru clientii sai. Mai ales in perioadele de criza economica, beneficiile oferite trebuie sa fie prioritatea numarul 1 in detasarea afacerilor profitabile de cele nerentabile.

6.    Antreprenorii pornesc la drum cu idei de afaceri care nu vin cu nimic in plus fata de cele deja existente pe piata. Avantajele fata de competitie sunt cele care va vor asigura clienti si vanzari care sa va aduca un nivel inalt al profitabilitatii in afaceri.




Tags: idei de afaceriafacereafaceriidei de afaceri crizaidei de afaceri 2011

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]