Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 sfaturi pentru un start-up ca la carte!

de Maria Nicutar 30 Ian. 2012 2843
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cer efort, straduinta, chibzuinta, o mentalitate de afacerist, minte clara si o viziune care sa troneze deasupra noastra la orice ora, in orice secunda. Afacerile cer si specializari si educatie, disciplina si auto-disciplina. Mai presus de orice, afacerile cer afaceristi, oameni care sa gandeasca in termeni de rentabilitate, amortizare a cheltuielilor, in termeni de investitii inspirate, in termeni de profitabilitate de durata.

Iata un top cu 6 sfaturi care ne ajuta sa luam start-ul in afaceri, ca la carte:

1. Cizelati-va ideile de afaceri pana in punctul in care vor deveni unice, originale, idei care sa merite investitii, idei de afaceri care sa trezeasca interesul celor din jur.

2. Cooptati oamenii potriviti pentru a va fi alaturi. Multi nu mai au incredere in nimeni si poate ca nici in ei nu au indeajuns de multa. In orice caz, numerosi antreprenori vor incerca sa porneasca afaceri pe cont propriu, fara ajutor, fara consultanta, fara expertiza din partea unor specialisti si experti din domeniu. Nimeni nu ne impune sa ne luam parteneri de afaceri, insa ajutorul si sfaturile celor care stiu cum se fac afacerile profitabile nu ar trebui sa lipseasca. In acelasi mod, nu ar trebui sa lipseasca nici sprijinul unei echipe solide de angajati de top.

3. Obtineti sprijinul familiei pentru succes in afaceri. Afacerile se cresc destul de greu. Nimeni nu isi permite sa viseze la galeti de bani curgand pe neasteptate, din senin, fara efort si straduinta. Toate acestea pot fi sprijinite in mod corect doar cand familiile ne sunt alaturi si ne ajuta sa ne conducem viata profesionala la calibru maxim.

4. Brevetati, asigurati, protejati. Ideile de afaceri, idei de produse noi, schite si harti, mape si dosare de afaceri, planul de afaceri si toate informatiile referitoare la proiectele dvs trebuie sa ramana in siguranta. Brevetati-va ideile, lucrati impreuna cu un broker de asigurari pentru a va ajuta sa va protejati afacerile.

5. Ramaneti deschis la noi provocari si modificari in sectorul business de care tineti. Daca ati pornit la drum cu anumite idei de afaceri trebuie sa continuati sa va interesati de domeniul in care veti pasi. Asigurati-va ca sunteti la curent cu noi aparitii de competitori, cu noi lansari de produse si servicii, cu noi metode de promovare a competitorilor dvs samd.

6. Nu uitati de unde ati pornit. Impuneti-va anumite obiective si misiuni si nu pierdeti din vedere viziunea care va aduce pe acest drum.


Tags: start in afaceriidei de afaceriidei afaceriafaceristart afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]