Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Transforma o simpla idee in afacere de succes! Acum este momentul sa te lansezi in antreprenoriat

de Alina Constantinescu 03 Aug. 2017 4577
4.29 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Esti pasionat de agricultura? Ce sa fie? Ciuperci? Lavanda? Paulownia? Livada de pomi fructiferi? Sau poate goji, catina, merisoare... Ce te-ar mai tenta? O covrigarie? O shaormerie? Descopera afacerile care pot suplimenta veniturile familiei tale, de la investitia initiala si pana la piete rentabile de desfacere!

De cate ori nu te-ai gandit pana acum sa incepi propria afacere? Orice debut necesita foarte multa munca, dedicare si perseverenta.

Demareaza propria afacere de succes cu ajutorul celor mai profitabile idei de afaceri concepute de specialistii in domeniu. In ghidurile noastre vei regasi toate informatiile de care ai nevoie pentru ca succesul sa nu se lase prea mult asteptat. Acum este momentul tau! Alege afacerea care te atrage cel mai mult:

Afacere la cheie cu flori in ghiveci

Cererea de flori de pe piata romaneasca este intr-o continua crestere si este sugestiv in acest sens faptul ca in fiecare an, conform datelor Ministerului Agriculturii, se importa flori in valoare de zeci de milioane de euro. O parte importanta din aceasta suma ar putea migra spre buzunarele intreprinzatorilor autohtoni dispusi sa exploateze aceasta piata cu adevarat uriasa si sigura.  (...detalii aici >>)
 
Intr-un spatiu de 100 mp incap lejer 2.000 de ghivece de flori care, la un pret de vanzare de minimum 5 euro fiecare, va aduc venituri de 10.000 de euro! Si, bineinteles, pe parcursul unui an puteti organiza mai multe cicluri de productie!

Cum sa pornesti propria ta afacere online

Afacerile sunt legate in mod indisolubil de Internet, iar a avea o pagina web proprie este primul lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere ca intreprinzator aflat la inceput de drum.

Te gandesti sa demarezi o afacere online? Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata, serios si 100% profesionist, prin intermediul unor instrumente pe care Google ti le pune gratuit la dispozitie.

Afla toate secretele demararii unei afaceri online de succes>>

Cultura de lavanda

Lavanda este una dintre cele mai rentabile culturi! Planta este nepretentioasa, se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8.000 de euro/ha! Nu intamplator aceasta planta aromatica este denumita si aurul mov.

Ferma ecologica de gaini Brahma

Carnea pe care o furnizeaza gainile Brahma este ecologica, adica provine de la pasari crescute liber, la sol, si hranite sanatos, fara niciun fel de conservanti, aditivi, hormoni sau antibiotice. Iar aceasta modalitate de crestere se va reflecta in calitatea carnii, constituind un argument solid in favoarea ofertei tale.

3 culturi profitabile: goji, merisoare, aronia

Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale Merisorului? Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia? Aceste fructe sunt cotate ca super-alimente, fiind antioxidante naturale. Doar un singur kilogram din oricare aceste fructe se vinde cu peste 70 lei!

Cultivarea de cartofi mov

O delicatesa originara din Peru cucereste rapid piata din Romania si aduce profituri incredibile agricultorilor care decid sa investeasca in cultivarea ei! Cartoful mov este una dintre cele mai profitabile culturi agricole din Romania la momentul actual.

Vezi aici oferta completa>>



Tags: afacere de succesafaceri in agriculturaafaceri onlineafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

4 idei de afaceri online in care te poti lansa acum

de Idei de afaceri
24 Aug 2020
spune ca, in viata, exista persoane care, cand vad ca vine un tren, fac totul pentru a urca in el, fara sa stie cu adevarat ce le asteapta,...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]