Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vreti sa munciti de acasa, in regim part-time? Avem 6 solutii ideale!

de Victor Oancea 14 Dec. 2012 5533
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

"Vreau sa muncesc de acasa si sa imi pastrez si locul de munca actual. Nu am multi bani la dispozitie dar as vrea sa pot sa imi cladesc o mica afacere, cat de mica ar fi ea. Vreau sa fie o afacere cat se poate de simpla si care sa ceara un program de lucru redus si flexibil. Ce pot face?"

Iata o problema pe care o intalnim in cazul multor romani si straini. Si, pe buna dreptate, multi sunt cei care vor sa castige un venit suplimentar acasa, in paralel cu locul actual de munca. La urma urmei, cine nu vrea sa isi rotunjeasca veniturile si, de ce nu, sa porneasca si o mica afacere care, intr-o buna zi, sa devina preocuparea sa principala?

Pentru cei care inca nu au gasit acele mici oportunitati de afaceri pe care sa le puna in practica rapid si simplu, iata cateva idei interesante si cu potential:

Realizam lumanari decorative handmade. Lumanarile handmade sunt produse care se vand bine indiferent de sezon. Vrem sa aiba un design cat mai original, sa vina intr-o varietate de arome si culori, sa aiba un pret corect si sa fie de calitate inalta, desigur. Iata si pe ce aspecte sa puneti accentul in cazul in care vreti sa demarati o astfel de afacere.

Realizam accesorii handmade. Accesoriile handmade sunt si ele produse interesante si pe care multi le confectioneaza datorita unui hobby. Altii transforma acest hobby in sursa de profit.

Realizam decoratiuni si ornamente pentru sarbatorile de Craciun. Cum ar fi daca nu am mai merge la cumparaturi de decoratiuni si le-am confectiona noi, acasa, alaturi de cei dragi, alaturi de copii si partenerii de viata? Si cum ar fi daca am descoperi ca prietenii si vecinii nostri ar fi dispusi sa le cumpere? Iata un inceput bun de afacere simpla si cu potential!

Realizam sapunuri naturale. Sapunurile naturale au marele avantaj ca nu sunt ... toxice! Iata un punct de plecare extrem de interesant pentru cei care inca se mai intreaba de ce sa investeasca in acest domeniu.

Realizam cosmetice naturale. Cosmeticele naturale sunt si ele produse pe care le-am realiza noi insine, acasa la noi, pentru uz personal. Si cei care au putin timp la dispozitie si capital banesc moderat pot chiar sa dezvolte faza de productie pentru a onora comenzi aducatoare de bani.

Ne deschidem un mic magazin online. Multi cred ca magazinele online cer capital banesc foarte mare, puternic augumentat. Dar haideti sa privim catre numeroase magazine online care au plecat de jos, de la un calibru extrem de redus. Sansele de dezvoltare sunt mari, mai ales pentru afacerile din domeniul online, asa ca nu ezitati sa porniti de la zero si sa ajungeti cat de sus se poate!


Mult succes si afaceri cat mai profitabile!






Tags: afaceriafaceri profitabileidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]