Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bijuteria Teilor are planuri sa investeasca 27 milioane de lei

de Bianca Tila 30 Iun. 2022 692
Bijuteria Teilor are planuri sa investeasca 27 milioane de lei
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lantul de bijuterii Teilor vrea sa investeasca 27 de milioane de lei in extinderea companiei. Businessul este prezent in regiunea Europei Centrale si de Est si vrea sa aloce in acest an o suma considerabila din profit pentru planul de investitii.

Teilor face parte din cele mai de succes afaceri. Anul acesta businessul doreste sa investeasca in deschiderea unor noi locatii, imbunatatirea magazinelor existente, precum si in experienta omnichannel a clientilor.
 
"Pentru TEILOR, prima jumatate a anului 2022 inseamna investitii continue in dezvoltarea retelei noastre, in capitalul uman, in digitalizare si, nu in ultimul rand, in cresterea gradului de notorietate a brandului, in special pe pietele externe. Ne asteptam ca aceste investitii, care au la baza strategia initiata in anul 2021, sa inceapa sa genereze rezultate la sfarsitul anului 2023", spune Willy Dicu, CEO al Teilor.
 
Businessul continua sa isi dezvolte notorietatea brandului pe pietele externe, precum in Polonia, Bulgaria si Cehia. Lantul de magazine de bijuterii de lux isi adapteaza campaniile si portofoliul de produse in functie de fiecare tara in care exista sau se lanseaza, potrivit reprezentantilor Teilor.
 
"Pe masura ce continuam expansiunea internationala, estimam ca in Bulgaria vom atinge pragul operational de rentabilitate in al treilea trimestru al anului 2022, cu un an mai devreme decat am estimat initial, validand, astfel, planul nostru de dezvoltare a afacerii pentru care am atras capital de la investitorii BVB", adauga Willy Dicu
 
In anul acesta, Teilor a lansat trei noi magazine in Romania (Colosaseum Mall din Bucuresti, Iulius Mall din Iasi si Piata Neamt Shopping City). Pe plan extern se poate mandri cu faptul ca a deschis al patrulea magazin din Polonia, in centrul comercial Posnania din Poznan. 
 
Planurile de extindere ale companiei nu se termina, reprezentantii au de gand ca pana la finalul anului sa inaugureze alte cinci magazine noi, dintre care trei vor fi in Polonia si cate unul in Ungaria si Cehia, potrivit datelor transmise de oficialii companiei.
 
In centrul comercial Westfield Chodov, Teilor urmeaza sa inaugure un nou magazin in luna august a acestui an. Pe planul Teilor din 2022 a magazinelor se gasesc locatii precum Polonia, Stary Browar din Poznan, Wroclavia din Wroclaw, Silesia City Center din Katowice si centrul comercial Arena din Budapeste, Ungaria.
 
"Pe masura ce continuam expansiunea internationala, estimam ca in Bulgaria vom atinge pragul operational de rentabilitate in al treilea trimestru al anului 2022, cu un an mai devreme decat am estimat initial, validand, astfel, planul nostru de dezvoltare a afacerii pentru care am atras capital de la investitorii BVB", precizeaza Willy Dicu.
 
Teilor a inregistrat in anul 2021 o cifra de afaceri de 231,5 milioane de lei, in crestere cu 65% fata de anul precedent cand a obtinut o cifra de afaceri de 140,4 milioane de lei.
 
Se estimeaza ca pana la sfarsitul anului 2022, Teilor va ajunge sa detina 62 de magazine, 47 dintre acestea fiind pe teritoriul tarii si 15 internationale in Polonia, Ungaria, Bulgaria si Cehia. In prezent, pe langa magazinele fizice pe care bijuteria le opereaza, compania gestioneaza si cinci platforme online: teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.bg, teilor.pl.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: bijuteria teilorinvestitie 27 mil leiextinderea businessului

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]