Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Uber va livra canabis

de Idei de afaceri 22 Nov. 2021 1193
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Uber isi diversifica activitatea si va livra canabis in tarile in care planta este legala pentru consum recreational.

Compania de car-sharing Uber Technologies Inc livreaza deja bauturi alcoolice prin divizia Uber Eats si de mai mult timp urmareste cum evolueaza piata canabisului. Directorul general de la Uber, Dara Khosrowshahi, a declarat jurnalistilor inca din luna aprilie ca grupul va lua in considerare livrarea de canabis atunci cand acest lucru va fi permis in SUA.
 
La trei ani dupa ce Parlamentul canadian a aprobat legalizarea consumului de marijuana in scop recreational, autoritatile incearca sa corecteze situatia de pe aceasta piata, in conditiile in care producatorii ilegali continua sa controleze o mare parte din vanzarile totale anuale.
 
Gratie parteneriatului dintre Uber Eats si Tokyo Smoke, adultii din Canada vor putea sa comande in mod legal canabis sigur, ceea ce va ajuta la combaterea pietei subterane, care reprezinta in continuare peste 40% din vanzarile nationale de canabis non-medicinal, a precizat Uber.
 
Clientii vor putea sa comande canabis de pe platforma Uber Eats si sa il ridice din cel mai apropiat magazin Tokyo Smoke.
 
Intrebat despre posibilitatea extinderii acestui serviciu si in alte provincii din Canada sau in SUA, un purtator de cuvant de la Uber a spus ca "la acest moment nu exista alte noutati cu privire la acest subiect". "Vom continua sa urmarim cum evolueaza reglementarile si oportunitatile de pe piata. Pe masura ce legile locale si federale vor evolua vom analiza oportunitatile de colaborare cu comerciantii care opereaza in alte regiuni", a precizat purtatorul de cuvant.
 
Anul trecut, restrictiile si izolarile introduse in contextul pandemiei au dus la o crestere a cererii pentru produse care au legatura cu canabisul din partea clientilor care au fost obligati sa ramana in case cu optiuni limitate de divertisment.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: ubercanabisuber eats canabis

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Planuri noi pentru Uber. In aplicatii si in masini vor aparea reclame

de Bianca Tila
19 Iun 2023
Cat timp clientii Uber vor astepta masina, acestia vor fi pusi fata in fata cu lungi reclame. De asemenea, acest fapt se va intampla si pe timpul...

Reteaua Uber a fost sparta de un hacker

de Bianca Tila
16 Sep 2022
Uber a anuntat ca investigheaza un atac cibernetic. In urma dovezilor trimise de hacker, compania a luat masuri asupra retelei sale, potrivit News.ro....

Curierii Uber si Glovo, obligatoriu angajati cu contract de munca

de Florin Amariei
18 Feb 2021
Guvernul spaniol aproape a decis ca toti curierii Uber si Glovo vor trebui obligatoriu angajati cu contract de munca. In conformitate cu noile...

Uber vrea sa cumpere Free Now

de Florin Amariei
21 Oct 2020
Uber a facut o oferta prin care vrea sa cumpere Free Now, aplicatie prezenta si in Romania. Uber ar fi dispusa sa dea peste un miliard de dolari...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]