Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Velopa.ro - Cum sa comanzi online anvelope allseason in doar trei minute

de Idei de afaceri 18 Iun. 2021 2155
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa faci trecerea la anvelope online sau vrei sa inlocuiesti anvelopele uzate? Daca nu ai timp sa umbli prin magazine le poti comanda online. Velopa.ro este un site prietenos si intuitiv, creat special pentru a putea fi folosit cu usurinta de oricine. Cu doar cateva click-uri vei putea comanda anvelopele dorite, iar acestea vor fi livrate la adresa ta.

Anvelopele allseson sunt perfecte pentru echiparea oricarei masini. Cu ajutorul acestora, autoturismul tau va fi mereu pregatit pentru a porni la drum, indiferent de anotimp si de conditiile meteo.

Anvelopele allseason sunt create dintr-un amestec special de cauciucuri si sunt fabricate cu tehnologii de ultima ora astfel incat sa-ti ofere protectie indiferent de conditiile meteo. Acestea au aderenta atat iarna, in caz de polei, zapada sau ghetus, cat si vara, in caz de ploi torentiale (cand exista pericolul de acvaplanare) sau in zilele caniculare cand asfaltul este foarte incins.

La ce trebuie sa fii atent cand alegi anvelopele allseason pentru masina ta

Cand alegi anvelopele allseason potrivite pentru masina ta, trebuie sa fii atent la doua lucruri importante. Seria anvelopelor si marcajele de pe acestea, care atesta daca sunt sau nu conforme cu legislatia rutiera.

In primul rand este important sa stii modelul masinii si dimensiunea anvelopelor. Aceasta este marcata atat pe anvelopele actuale cat si in cartea masinii printr-o serie de genul 205 55 R16. 205 reprezinta latimea exprimata in milimetri, 55 reprezinta inaltimea (exprimata in procent din latime), iar R 16 este diametrul interior al anvelopei.

Apoi, pentru a fi reglementate prin lege si pentru a putea fi folosite pe timp de iarna, anvelopele allseason trebuie sa aiba urmatoarele inscriptii: M si S, precum si un fulg de zapada. “M” vine de la engelzescul “mud”, care inseamna “noroi” iar “S” vine de la “snow” care inseamna “zapada”.

Comanda anvelope de pe Velopa.ro si ai numai avantaje

Daca esti in cautarea unui set de anvelope allseason intra pe Velopa.ro. Aici vei gasi anvelope potrivite pentru orice masina si pentru orice buget.

Anvelopele de buget sunt cele mai ieftine si fac parte din clasa medie. Printre marcile de anvelope de buget recunoscute la nivel mondial se afla Winrun, Compasal, Hilo si Radar. In cazul acestor anvelope producatorii folosesc materiale de calitate iar designul si profilul de rulare sunt realizate dupa standarde moderne si performante. Doar pentru ca sunt mai ieftine nu inseamna ca au o calitate mai slaba. Pretul mai mic se datoreaza faptului ca acestea sunt produse in Asia, unde manopera este ieftina.

Tot pe Velopa.ro gasesti si produse premium precum anvelopele allseason produse de Bridgestone, Pirelli sau Continental. Acestea sunt realizate din cele mai bune materiale, folosind tehnologii de inalta calitate. Sunt cele mai fiabile marci de anvelope de pe piata, la ora actuala, fiind apreciate de proprietarii de masini din toata lumea.

Ai nevoie doar de un telefon, o tableta sau un laptop si conexiune la internet si, in doar cinci minute, poti comanda avelopele potrivite pentru masina ta. Avantajul este ca poti face acest lucru din confortul propriei locuinte.

In plus, beneficiezi de transport gratuit pana la usa casei tale. De indata ce plasezi comanda, aceasta va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil, la adresa indicata de tine. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Velopa.ro si sa adaugi produsele dorite in cos.

Iar daca alegi sa cumperi anvelope online de pe Velopa.ro, vei beneficia de transport gratuit pana la usa casei tale sau la orice alta adresa doresti. In cazul in care nu esti multumit de produsele primite, le poti returna intr-un interval de 14 zile de la data primirii comenzii.

Mai mult, in cazul in care ai nelamuriri cu privire la produsele de pe site, sau nu stii cum sa alegi anvelopele potrivite modelului tau de masina, angajatii Velopa.ro iti stau la dispozitie. Poti beneficia de consultanta online atat telefonic cat si pe messenger. Astfel, indiferent de nelamuririle pe care le ai, reprezentantii Velopa.ro iti stau la dispozitie si iti vor clarifica orice neintelegeri, nelamuriri sau dileme, tocmai pentru ca tu sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: autoanvelopeidei de afacerivelopa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

ACEA: Piata auto din Romania a afisat cea mai mare crestere din Europa

de Bianca Tila
21 Mar 2023
Vanzarile de autoturisme in Europa au inregistrat cresteri si in luna februarie, pentru a saptea luna la rand. Piata auto din tara a avut cel mai...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Afacerile din comertul cu autovehicule au inregistrat cresteri

de Bianca Tila
15 Sep 2022
In primele sapte luni ale acestui an s-a inregistrat o crestere la volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete de 3,2%....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]