Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere inedita: fotografii pe suport magnetic

de Alina Constantinescu 07 Dec. 2020 9930
4.25 din 30 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Succesul intr-un domeniu inseamna sa iti placa ceea ce faci, sa identifici nevoile existente pe piata si sa stii cum le poti solutiona. Aflam in randurile de mai jos povestea lui Radu Alexandru Isaila, un tanar de 27 de ani din Constanta care a gasit o modalitate de a obtine profit dintr-o pasiune a sa: fotografia. Afacerea sa consta in realizarea de fotografii pe suport magnetic precum si sedinte foto pentru diverse evenimente (nunti, botezuri, evenimente corporate).

Orice roman are cel putin un magnet pe frigider, asa ca Radu a profitat de aceasta tendinta existenta pe piata pentru a-si lansa propria afacere in domeniu. Asa a luat nastere Memorabilia, firma care transforma fotografiile clientilor in amintiri pe suport magnetic, de la evenimente corporate si private.

Cum si-a dat seama ca fotografiile imprimate pe magneti au potential de business? Pentru ca a reusit sa raspunda unei nevoi, nevoia oamenilor de a-si aminti de momentele frumoase petrecute alaturi de colegi/familie in fiecare zi.

"Pasiunea pentru fotografie este mostenita cu siguranta de la tatal meu, care mi-a pus in mana primul aparat foto la varsta de 6 ani, un Zenith cu blit extern. Am inceput sa cochetez cu ideea inceperii unui business in jurul varstei de 20 de ani, insa pana acum aproximativ doi ani nu am avut oportunitatea sa o fac asa cum imi doream eu sa fie", povesteste Alexandru Isaila pentru wall-street.ro.

Radu Alexandru Isaila a absolvit Facultatea Romano-Americana din Bucuresti, profilul Management si Marketing. Tanarul a investit aproape 10.000 de euro, bani care au provenit din economiile personale si din imprumuturi de la parinti si prieteni pentru deschiderea firmei si lansarea site-ului Memorabilia.ro.

Datorita job-urilor anterioare, dar si multumita studiilor a avut o directie clara si o orientare buna in spatiul economic din Romania.

Fiecare afacere, la inceput, are nevoie de notorietate si de credibilitate, asadar promovarea se realizeaza prin recomandarile clientilor, dar si cu ajutorul retelelor sociale.

"(...) Memorabilia a aparut odata cu stabilirea scopului pe care-l avem alaturi de fiecare dintre clientii nostri: transformarea oricarui moment intr-unul memorabil.

Fie ca vorbim de magneti de frigider personalizati cu fotografii sau inregistrari video, serviciile pe care le oferim sunt create special pentru a pastra de-a lungul anilor cele mai frumoase amintiri. (...), scrie antreprenorul pe site-ul sau.

In mai putin de 2 ani de la inceperea activitatii, firma a avut incasari de aproximativ 45.000 euro.

Cu timpul, Radu a mai angajat alti 18 fotografi profesionisti, si-a diversificat serviciile si a investit in aparatura de calitate


Tags: magneti de frigideroportunitate de afaceriafacerea memorabiliaafacere cu fotografii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 30 voturi.

Articole conexe

O buna oportunitate de afaceri, din cel putin trei motive. Dezinsectia, deratizarea si dezinfectarea imobilelor

de Catalin Chivu
03 Iun 2016
Clientii sunt obligati prin lege sa apeleze la astfel de servicii, asa ca profita de aceasta oportunitate. Pentru a vedea ce piata imensa aveti, iata...

Oportunitate de afaceri in orasul tau - Terasa la Trenulete

de Zenobia Badescu
11 Aug 2015
In acest context economic, cei care au idei noi in afacerile lor, reusesc sa atraga clientii si chiar sa prospere. Pentru acest tip de...

Ferma animalelor mici - o mare oportunitate de afaceri

de Zenobia Badescu
10 Apr 2015
Cum sa faceti bani dintr-o afacere care va pasioneaza? Cresteti pentru blana sau ca animale de companie: iepuri, chinchilla, nurci, nutrii, veverite...

Jucaria ca oportunitate de afaceri

de Zenobia Badescu
03 Mar 2011
Ingenioasa, educativa si abia aparuta pe piata mondiala, o jucarie revolutionara cucereste inimile copiilor dar si pe a celor ce vor sa se simta la...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]