Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sothebys ar putea fi cumparata pentru 3,7 miliarde de dolari

de Florin Amariei 18 Iun. 2019 2289
4.17 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Renumita casa de licitatii de arta Sotheby`s ar putea fi cumparata in curand pentru suma de 3,7 miliarde de dolari.

In urma achizitiei, Sotheby`s va deveni un concern privat, la 31 de ani de la listarea companiei la bursa din New York, arata News.ro citand Variety.
 
Drahi a declarat ca achizita nu are nicio legatura de capital cu Altice Europe sau Altice USA si ca va fi finantata prin banca franceza BNP Paribas, precum si prin titluri provenite din detinerile sale personale.
 
”Toata viata am fost pasionat de acest domeniu si cred ca oportunitatile si potentialul de crestere ale Sotheby’s sunt semnificative”, a spus Drahi, care a descris casa de licitatii ca fiind ”o companie fascinanta, multi-seculara”, care ”a unit oameni din toata lumea prin intermediul culturii si artei”.
 
Drahi a spus ca nu anticipeaza vreo schimbare in strategia sau managementul companiei.
 
Directorul general al Sotheby`s,Tad Smith, a spus ca Drahi "are o viziune pe termen lung si impartaseste viziunea brandului nostru pentru servicii extraordinare oferite clientilor si folosirea inovatiilor pentru cresterea valorii companiei pentru clienti si angajati".
 
Smith a mai aratat ca achizitia va oferi Sotheby’s oportunitatea de a accelera programul de initiative de crestere aplicat cu succes in ultimii ani, intr-un mediu privat mai flexibil.
 
Drahi, a carui participatie la Altice USA a crescut in ultimele 12 luni de la circa 34% la 38%, intentioneaza sa ”monetizeze o mica parte din Altice USA, in valoare de pana la 400 de milioane de dolari, pana la sfarsitul acestui an.
 
El a adaugat ca nu intentioneaza sa vanda actiuni la Altice Europe si ca va continua sa fie dedicat in totalitate afacerilor de telecomunicatii si de media ale Altice, in special ale Altice Europe si Altice USA.
 
Preluarea Sotheby`s are loc prin intermediul companiei BidFair USA, controlata de Drahi.
 
Drahi este deja prezent pe piata americana prin intermediul achizitiilor de catre Altice a operatorilor prin cablu Suddenlink, in 2015, Cablevision in 2016 si, recent, a firmei de media digitala Cheddar.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: sotheby`scumparatamiliardedolari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Subway ar putea fi vandut pentru 9,6 miliarde de dolari

de Bianca Tila
22 Aug 2023
Roark Capital este aproape de incheierea unui acord pentru achizitionarea lantului american de restaurante fast-food, Subway. Potrivit Wall Street...

Apple: Capitalizarea de piata a inregistrat scaderi sub pragul de 2 trilioane de dolari

de Bianca Tila
04 Ian 2023
In prima zi de tranzactionare pe Wall Street din acest an, capitalizarea de piata a Apple a inregistrat scaderi, sub pragul de 2 trilioane de dolari....

Mercedes-Benz va plati 5,5 milioane de dolari pentru solutionarea unui proces

de Bianca Tila
21 Nov 2022
Mercedes-Benz a convenit impreuna cu furnizorul de componente pentru masini Robert Bosch sa plateasca un total de aproximativ sase milioane de dolari...

Michael Dell intentioneaza o tranzactie de 69 miliarde de dolari

de Bianca Tila
27 Mai 2022
Miliardarul american, Michael Dell, a spus ca Broadcom va cumpara VMware intr-o tranzactie record de 69 miliarde de dolari. Este una dintre cele mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]