Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cloud pentru afaceri - cost redus,100% deschis

de Idei de afaceri 09 Sep. 2015 4511
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

SocrateCloud este prima platforma de business 100% deschisa, accesibila si flexibila pentru clienti si parteneri de afaceri.

Aceasta platforma de business furnizeaza o solutie completa si complexa de gestiune economica – ERP, gestiune a relatiilor cu clientii – CRM si Business Intelligence – BI usor de utilizat care sustine performanta afacerii.

Arhitectura inovatoare cloud permite partenerilor sa dezvolte rapid aplicatii mobile, aplicatii web, utilizand platforma SocrateCloud si implicit infrastructura si procesele deja existente. Folosind SocrateCloud beneficiati de o implementare rapida si costuri reduse de detinere.

Are la baza conceptul de “Eliberare a datelor si a aplicatiei’’, ofera posibilitatea de a muta oricand datele dintr-un cloud in altul sau din cloud pe propria infrastructura.

12 dintre atuurile platformei de business SocrateCloud

1. Cloud – cost redus
Prin utilizarea sistemului in cloud se elimina costurile cu infrastructura, putand fi folosit pe baza unui abonament anual, acest mod de plata ajutand la planificarea facila a cheltuielilor pentru ERP. Infrastuctura cloud furnizeaza disponibilitate, securizare si securitatea datelor.

2.Eficienta in afaceri
Functionalitate completa ERP & CRM & BI pentru companii moderne care doresc sa-si gestioneze eficient toate procesele financiare, de productie, distributie, vanzari si servicii. Motoare de business incluse pentru automatizarea proceselor si eficientizarea activitatii.

3. Platforma flexibila
Arhitectura inovativa pentru dezvoltare rapida de aplicatii utilizand servicii web si infrastructura si procesele deja existente in SocrateCloud ajuta la extinderea aplicatiei cu noi functionalitati pentru nevoi specifice de business.

4. Deschis 100%. Solutia completa pentru distributie
BITSoftware ofera o solutie completa si integrata pentru distributie, care include gestiunea fluxurilor operationale, de la necesar de aprovizionare pana la facturi furnizori, de la comenzi clienti la facturile clienti, incasari si plati, gestiunea performanta a depozitelor, eCommerce pentru distributie  prin canale online, gestiune financiara si contabila, gestiunea serviciilor cu clientii, analize si raportari de business.

SocrateCloud furnizeaza o functionalitate bogata, complet integrata ERP CRM  BI si usor de utilizat, asigurand astfel o gestionare performanta a afacerii. Disponibil in cloudul public sau privat, SocrateCloud sustine managementul companiilor cu 10 angajati, dar si pe al celor cu 300000 de angajati.

5. Proces rapid de selectie

6. Specializat pe industrii

7. Implementare rapida

8. Migrare automata la versiuni noi

9. Scalabilitate automata

10. Fara investitii in infrastructura

11. Abonament anual/lunar cu costuri mici

12. Securizare date si aplicatie

Clientii: start-up-uri,companii de marime medie, companii mari

SocrateCloud este o solutie structurata, care evolueaza o data cu cresterea afacerii. Dezvoltat sa se muleze pe anumite industrii/domenii, SocrateCloud include functionalitati specifice pentru servicii profesionale, telecom, agro, distributie si productie.

Posibilitatea de a dezvolta aplicatii pentru mobile, web sau de a le integra cu alte aplicatii specifice de business face din SocrateCloud solutia potrivita pentru aproape orice tip de afacere.

Sursa: www.socratecloud.eu/ro


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacereafacerisocratecloudcloudplatforma socrate cloud

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

iCloud: Datele salvate vor fi protejate cu criptarea E2E

de Bianca Tila
08 Dec 2022
Apple va oferi posibilitatea criptarii end-to-end a datelor personale salvate in iCloud. In acest sens, recuperarea datelor va cadea exclusiv in...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]