Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune 5 idei de afaceri agricole in 2020

de Florin Amariei 09 Iun. 2020 3491
4.2 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa pornesti o afacere nu e usor, insa cu suficient curaj si multa atentie poti deveni un antreprenor de succes! Iata cele mai bune 5 idei de afaceri agricole in 2020!

Ai pentru toate explicatii detaliate si un ghid complet care te vor ajuta sa pornesti cu dreptul!
 
1. Cultivarea legumelor in sistem ecologic
Puteti folosi acest moment pentru a demara o afacere extrem de profitabila si puternic sprijinita la nivelul UE: Afacere cu legume cultivate in sistem de agricultura ecologica!
 
Cultivand legume in sistem de agricultura ecologica, va adresati direct, nemijlocit nevoii de sanatate a oamenilor! Si aici intervine partea cea mai buna a acestei afaceri: de sanatate nu au nevoie doar o parte dintre oameni. De sanatate au nevoie si sunt preocupati direct absolut toti oamenii!
 
Ce inseamna asta, din punctul de vedere al profitului dvs? Inseamna ca, adresandu-va unui public practic nelimitat, posibilitatile dvs. de comercializare a produselor sunt, de asemenea, nelimitate! Veti putea comercializa produsele rezultate din agricultura ecologica, atat in tara, cat si peste hotare!
 
Detaliile complete si ghidul aferent afacerii sunt disponibile AICI!
 
2. Cultivarea plantei cu 5 arome
Transforma acum cultivarea schisandrei intr-o afacere profitabila! Iti oferim un ghid complet care iti arata pas cu pas ce ai de facut!
 
Ghidul Cultura plantei cu 5 arome iti furnizeaza informatii practice si extrem de utile despre: * Intretinerea culturii * Boli si daunatori * Valorificarea produselor * Investitia necesara pentru demararea afacerii * Piata de desfacere
 
Schisandra se pliaza foarte bine unui climat cum este cel al Romaniei si constituie o oportunitate concreta pentru fermierii romani aflati in cautarea unei plantatii de succes. De pe 1 hectar de teren rezulta 20 de tone de fructe in momentul de productivitate maxima. Recolta se valorifica si sub forma de suc, vin, dulciuri, condimente alimentare.
 
Detaliile complete si ghidul aferent afacerii sunt disponibile AICI!
 
3. Cultura de sofran
Sofranul furnizeaza cel mai scump condiment din lume! Si nu numai! Este si cel mai scump aliment, mai scump decat caviarul, carnea de vita Kobe sau otetul balsamic. Pretul sau de vanzare pe pietele europene variaza intre 8.000 si 13.000 euro/kilogram! Pentru ca totul se bazeaza pe valoroasele stamine ale florilor de sofran!
 
Este divinizat de catre sefii marilor resturante ale lumii, pentru aromele delicioase pe care le confera bucatelor (de la exoticele risotto-uri si pana la cele mai sofisticate deserturi). Din Spania si pana in India este adorat!
 
Cultivarea si cresterea culturii nu necesita eforturi speciale. Fiind o afacere agricola, permite sustinerea financiara prin fonduri nerambursabile (pana la 10.000 euro pentru o afacere in regim SRL-D)!
 
Detaliile complete si ghidul aferent afacerii sunt disponibile AICI!
 
4. Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Pentru a demara o afacere in acest domeniu nu aveti nevoie, in principiu, decat de un spatiu de 100 mp (pe care sa amenajati un solar) si de informatii tehnice legate de particularitatile florilor, intretinerea si protejarea lor, modalitati de valorificare a productiei, furnizorii de seminte, ghivece, pamant etc.
 
Detaliile complete si ghidul aferent afacerii sunt disponibile AICI!
 
5. Propria ta plantatie de Paulownia
Ghidul iti arata de la A la Z ce inseamna aceasta afacere si te invata cum sa demarezi in siguranta propria ta plantatie cu arbori de Paulownia, cum sa castigi de 10 ori mai mult decat ai investit! Informatiile sunt 100% verificate, practice si aplicabile imediat!
 
In cuprinsul lucrarii gasesti date despre:
- Importanta si beneficiile culturii de Paulownia
- Cum se pot valorifica produsele rezultate si conexe culturii
- Ce presupune pregatirea unei plantatii de Paulownia
- Cum sa-ti planifici eficient afacerea
- Informatii utile pentru bunul mers al afacerii privind plantatia de Paulownia
 
Totul poate parea extrem de simplu! Exista insa, ca in orice afacere, mici secrete care, odata cunoscute, indeparteaza orice tip de risc ce ti-ar putea periclita afacerea. Lucrarea de fata contine toate informatiile care te scutesc de esecurile inerente unui debut intr-o afacere.
 
Detaliile complete si ghidul aferent afacerii sunt disponibile AICI!
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriafaceri agricoleafaceri 2020idei de afaceri 2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.2 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri in domeniul fashion

de Bianca Tila
06 Mar 2024
In trecut, lumea modei nu percepea prea multe locuri de munca sau idei de afaceri. Astazi, domeniul fashion are nevoie de mult mai multi oameni...

Afaceri cu 10.000 euro. 50+ idei de afaceri pe care le poti incepe cu 10.000 de euro sau chiar mai putin

de Bianca Tila
21 Feb 2024
De-a lungul timpului v-am povestit cum va puteti incepe viata antreprenoriala cu afaceri mici de la zero, cu investitii reduse sau cu diverse idei de...

Idei de afaceri online pe care le poti incepe chiar de maine

de Bianca Tila
20 Dec 2023
In era digitala, vanzarea de produse si servicii online prezinta o gama larga de optiuni de pornire. Cheia unei afaceri online este sa va potriviti...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]