Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri cu nivel competitional minim - Servicii de amenajari de peluze!

de Ilinca Dobrescu 04 Iul. 2013 2590
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cele mai bune idei de afaceri sunt cele aflate la intersectia dintre mai multe conditii decisive pentru succes in mediul business. Asa se face ca o idee de afacere trebuie sa se afle la intersectia dintre cateva drumuri bine conturate.

Un drum esential este cel referitor la nivelul inalt de cerere pentru produsele si serviciile in cauza. Alt drum esential este cel referitor la  nivelul competitional scazut. In final, ne intereseaza enorm sa ne intersectam si cu drumul oportunitatilor serioase de dezvoltare.

In situatia de fata, cand discutam despre serviciile de amenajare de peluze, realizam ca ne aflam la intersectia drumurilor dorite. Ne concentram si pe o serie de servicii inalt cerute, din ce in ce mai des, odata cu "migrarea" romanilor de la bloc la case in cadrul cartierelor rezidentiale.

Mai mult, intram si pe un teritoriu in care nu vom avea parte de competitie atat de acerba. Sa tinem cont de faptul ca aceste servicii nu exista in portofoliul atat de multor firme, incat sa consideram domeniul ca fiind aglomerat, suprasaturat.

Nu in ultimul rand, o firma de prestare de servicii de amenajare de peluze poate sa devina o sursa puternica de profituri si, astfel, prin intermediul strategiilor potrivite, se poate dezvolta cu toate sansele de succes.

Puteti sa va transformati afacerea intr-o franciza impunatoare, puteti sa va deschideti unitati in toata tara, in fiecare oras cu numar mare de locuitori. Puteti sa va dezvoltati portofoliul de servicii si sa oferiti si amenajari de gradini, iaz-uri, constructii de piscine si nu numai.

Optiunile sunt numeroase si toate trebuie bine cantarite, in prezenta unui plan de afaceri solid. De aici va si recomandam sa plecati pentru ca aceasta idee de afacere sa devina o afacere in toata regula.

Cat despre capitalul banesc de care aveti nevoie pentru a ridica aceasta afacere, va recomandam un minim de 7000 de euro pentru un start-up cat se poate de decent. Puteti sa va oferiti serviciile chiar dvs daca acest domeniu va pasioneaza si daca nu va feriti sa imbracati mai multe roluri si sa mizati pe bootstrapping.

De asemenea, puteti sa mizati pe consolidarea unei echipe de profesionisti pe care sa ii coordonati, insa cheltuielile cu salarizarea si contributiile va pot da peste cap fluxul de numerar daca doriti sa plecati la drum cu un capital banesc redus.

Afaceri profitabile si nu uitati sa ne lasati intrebarile dvs in casuta de comentatii. Expertii nostri va pot oferi informatii mai multe despre aceste idei de afaceri!



sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceriamenajari peluzeservicii amenajari de peluzeafacereidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Profita de un motor verificat pentru afacerea ta online!

de Florin Amariei
17 Oct 2018
Vanzarile pe Amazon sunt de ordinul miliardelor - in fiecare zi! Pe Amazon exista 304 milioane de conturi active, iar daca afacerea ta este...

Salvarea mediului inconjurator poate fi o afacere

de Florin Amariei
30 Sep 2019
Nu mai e nicio urma de indoiala ca traim intr-o perioada in care clima se schimba rapid. Putem, insa, sa incetinim aceasta schimbare si sa facem bani...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]