Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 7 idei de afaceri la cheie profitabile cu...ferme!

de Victor Oancea 15 Oct. 2011 11211
5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fermele reprezinta o mare pasiune pentru multi romani si pentru extrem de multi straini. Ne si imaginam pe o veranda, cu o cana de cafea tare in mana, privindu-ne activitatea la ferma pe care o detinem si o conducem ca niste adevarati oameni de afaceri. Unii vor ferme de melci, altii vor ferme de vaci si porci, de struti si chinchille. Optiunile variaza si fiecare dintre aceste idei de afaceri la cheie necesita anumite niveluri de capital si de know-how. Iata doar 7 dintre cele mai profitabile idei de afaceri la cheie cu ferme!

1.    Idei de afaceri profitabile, la cheie, cu ferme de melci >>>
Fermele de melci sunt avantajoase datorita faptului ca melcii sunt considerati adevarate delicatese si fermele romanesti se concentreaza pe productia pentru export, acolo unde exista o cerere mare si neacoperita decat intr-o pondere slaba.

2.    Idei de afaceri profitabile, la cheie, cu ferme de chinchille >>>
Fermele de chinchille au marele beneficiu de a obtine productii considerabile de animale care sunt sacrificate pentru blana lor valoroasa. Chinchille nu sunt animale foarte pretentioase, insa necesita atentie, hrana sanatoasa si igiena maxima.

3.    Idei de afaceri profitabile, la cheie, cu ferme de pastravi >>>
Pastravariile sunt extrem de cautate datorita faptului ca aceasta specie de peste este considerata una extrem de valoaroasa, si, in mod implicit, a devenit una extrem de scumpa. Pastravariile sunt deschide de cele mai multe ori si pentru agrement, pentru cei care doresc sa se relaxeze la o partida de pescuit si la preturi consistente.

4.    Idei de afaceri profitabile, la cheie, cu ferme de prepelite >>>
Ouale de prepelita sunt considerate delicatese si sunt cerute foarte mult atat in tara cat si la export. In aproape aceeasi masura si carnea de prepelita este la care cautare si pentru ea se scot bani buni din buzunare in restaurantele straine.

5.    Idei de afaceri profitabile, la cheie, cu ferme de struti
Strutii au devenit foarte populari in Romania si multi antreprenori au incercat sa isi infiinteze ferme de struti datorita cererii acestui tip de carne si de oua. Strutii sunt creaturi mai dificile, insa nu imposibil de intretinut si crescut.

6.    Idei de afaceri profitabile, la cheie, cu ferme de vipere >>>
Viperele raman creaturile de care ne temem si pe care le privim cu mare respect din punctul de vedere al beneficiului adus industriei farmaceutice. Veninul este extrem de valoros si un gram se comercializeaza la preturi infinit mai mari decat gramul de aur. Fermele de vipere incep usor-usor sa apara si in Romania si sa isi faca loc in mediul business cu mare avant.

7.    Idei de afaceri profitabile, la cheie, cu ferme de rate si gaste >>>
Ratele si gastele sunt pasari valoroase si pentru carne si oua, dar si pentru pene si productia de ficat gras. Acesta este cerut intr-o masura considerabila la exterior si Romania inca mai are de lucrat la acest capitol care ne-ar putea aduce profiturile de care avem nevoie.




Tags: afaceri la cheieafaceri profitabileidei de afaceriafaceriafaceri fermeidei de afaceri fermeferme

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]