Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde studiem pentru afaceri agricole de succes. Topul universitatilor de stiinte agricole

de Ilinca Dobrescu 12 Sep. 2013 2329
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vesti rele pentru romanii care spera sa studieze stiintele agricole si forestiere in Romania, in cadrul unei universitati de prestigiu. Nicio scoala din Romania nu a intrat in clasamentul celor mai importante universitati unde se studiaza stiinte agricole si forestiere.

Pe primul loc in topul celor mai prestigioase scoli superioare unde poti studia stiintele agricole si forestiere, se afla Universitatea Davis din California, conform clasamentului realizat de topuniversities.com.

In top nu figureaza nicio institutie din Romania, insa in topul primelor 200 de universitati apar doua din Ungaria: Eotvos Lorand si Szeged, noteaza Agrointel.

Universitatea Davis din California este considerata a fi cea mai buna facultate de stiinte agricole din lume. In prezent, in cadrul acestei universitati sunt inscrisi mai mult de 30.000 de studenti. Studentii care nu detin cetatenie americana platesc anual o taxa de porneste de la suma de 36.000 de dolari.

Locul al doilea in cadrul acestui clasament este ocupat de facultatea Wageningen, din Olanda. Este vorba despre o universitate fondata in 1918, cu centre de specializare in cercetare agricola, agrotehnologica si alimentara, mai noteaza Agrointel.

Al treilea loc in top este luat de Cornell, "prima universitate americana", fondata in 1865 si prima care a permis ca studenti, pesoanele indiferent de culoare sau sex.

In topul celor mai tari 10 universitati de stiinte agricole si forestiere din lume sunt 8 universitati din SUA, una din Olanda (pe locul 2) si una din Australia ( pe locul 7).




Tags: stiinte agricolestiinte agricole si forestiereafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afacere la tara. Investitia necesara pentru demararea afacerii

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de...

Afaceri cu struti. Potentialul pietei

de Idei de afaceri
01 Feb 2024
Redam cateva dintre problemele cu care se confrunta crescatorii de struti din tari cu o oarecare experienta in domeniu, pentru a fi consemnate si de...

Organizarea afacerii cu raci

de Idei de afaceri
16 Feb 2023
Este obligatoriu ca la inceput de afacere sa va asigurati activitatea, productia, in functie de diferite criterii (seceta, cutremur, fenomene...

Afaceri cu Paulownia. Alegerea si pregatirea terenului

de Idei de afaceri
31 Ian 2023
Va intrebati, desigur, de cat teren aveti nevoie pentru a infiinta plantatia dumneavoastra de Paulownia. Intreprinzatorii mai vechi si consultantii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]