Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zambikes si bicicletele din bambus

de Ilinca Dobrescu 13 Sep. 2011 3682
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O afacere prospera se naste din existenta resurselor limitate ce stau la dispozitia locuitorilor din Zambia. Zambikes se bucura de un real succes cu bicicletele confectionate din bambus, biciclete care se comercializeaza pretutindeni in lume si sunt extrem de apreciate de proprietarii lor.

Se pare ca aceasta idee excelenta a mai fost folosita in Africa in ultimii cativa ani de zile si compania Zambikes a dat tonul cu adevarat acestei afaceri profitabile. Bicicletele au facut inconjurul lumii si se comercializeaza prin intermediul companiei Zambikes International din California. Zambikes este, la origine o companie americana ce si-a avut debutul in anul 2010. Printre obiectivele companiei s-a numarat si efortul de a aduce noi sanse de ocupare a locurilor de munca in comunitatea din Zambia.

Zambikes ofera ca produs principal biciclete confectionate din bambus. Nu doar bicicletele au fost in centrul atentiei acestei noi companii, ci si Zambulanta, o bicicleta-ambulanta si o bicicleta cargo. Somajul in Zambia a crescut in mod ingrijorator si a atins cote mai mari de 50%. Prin intermediul acestei idei de afaceri, Zambikes a reusit sa creeze locuri de munca si sanse sporite de obtinere a veniturilor necesare pentru numeroase familii.

Compania Zambiks detine un centru de comercializare in Capetown, Africa de Sud si in alte 6 locatii din SUA.

Aceste idei de afaceri care reusesc sa fie implementate in favoarea comunitatilor celor mai defavorizate si la indemana carora exista o limita restransa de resurse, sunt idei de afaceri castigatoare si mereu se vor cataloga ca idei de afaceri profitabile. Grija pentru comunitate si incercarea permanenta de a valorifica idei si forta de munca stabila sunt doua elemente care vor mentine o realitate necesara in cadrul mediului business.


Aflati mai multe detalii pe www.zambikes.com




Tags: zambikeszambia bicicletebiciclete bambus

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]