Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri pe care le poti pune in practica in mediul online

de Ilinca Dobrescu 11 Oct. 2013 3954
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediul online reprezinta locul de intalnire pentru cei mai multi oameni de afaceri. Mai presus de un loc in care sa iti promovezi afacerea, mediul online reprezinta locul de start-up. Aici avem acces deplin la gama de clienti doriti. Avem sansa sa ii identificam mai rapid si sa le oferim serviciile si produsele dorite.

Iata si ce idei de afaceri poti valorifica online:

1. Magazine online. Deschide un magazin online si efectueaza comert cu produsele care sunt la mare cautare in randul internautilor. De la electronice si electrocasnice, la produse bio si remedii naturiste, ceasuri si haine, accesorii si parfumuri, mediul online reprezinta un loc sigur in care sa incerci sa valorifici una dintre cele mai tentante idei de afaceri online cu putinta, magazinul online.

2. Servicii de consultanta - idei de afaceri online de viitor. Fie ca oferiti consultanta IT, consultanta in domeniul advertising/marketing, servicii de consultanta in domeniul juridica sau consultanta financiara, toate aceste servicii pot sta cu mare usurinta la baza unei idei de afaceri online de viitor sigur!

3. Website-uri cu sfaturi si tutoriale: gradinarit, gatit, parenting, renovari si amenajari samd. Toate aceste domenii sunt de interes pentru romani si pot sta la baza unei idei de afaceri online de viitor. Trebuie sa recunoastem faptul ca daca suntem buni la ceva, noi romanii sunt excelenti la a realiza munca profesionistilor pe cont propriu, fara ajutorul nimanui. Spune-ne cum trebuie sa procedam, da-ne cateva explicatii de rigoare, ofera-ne cateva sfaturi si un tutorial video si putem sa jucam diverse roluri.

In mod special pe timp de criza, romanii si strainii trebuie, nu doar ca isi doresc, sa se ocupe de diverse sarcini si responsabilitati pentru care, in alte perioade economice mai fericite, ar fi platit fara sa stea pe ganduri.

In prezent, avem nevoie sa economisim cat mai multi bani, asa ca ne orientam cu siguranta catre site-urile care ne ofera sfaturi care sa ne ajute in acest sens, fie ca vrem sa intretinem o gradina de zarzavaturi, sa renovam o casa, sa construim una de la zero, sa reparam instalatia sanitara sau sa punem parchet laminat cu dublu-click.

4. Website-uri adresate celor care cauta sa se dezvolte din punct de vedere personal. Si acestea se pot transforma din simple idei de afaceri online in afaceri profitabile. Ne plac citate motivationale si sfaturile care sa ne ajute sa ne auto-ajutam (self-help) sa ne marim capacitatea de comunicare, de munca, de intelegere, de invatare, de adaptare si nu numai.

Dezvoltarea personala si dezvoltarea profesionala merg perfect impreuna, asa ca putem miza pe site-urile care aduc in centru aceste doua concepte extrem de importante pentru romani.

Am descoperit 4 idei de afaceri online cu mare potential de a deveni afaceri profitabile! Nu uitati faptul ca mediul online reprezinta o sursa continua de idei de business-uri. Mizati pe pasiunile si hobby-urile dvs si veti descoperi afacerea perfecta!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: idei de afaceri onlineafaceri onlineafacere onlineidei afaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afacere online - avantaje si dezavantaje

de Camelia Diaconu
22 Nov 2021
Accesul la internet este tot mai facil datorita dispozitivelor fixe si mobile pe care le avem la dispozitie, asa ca mediul online este solutia optima...

3 Elemente obligatorii dintr-o afacere online

de Camelia Diaconu
31 Iul 2020
In ultimii ani, afacerile online au crescut tot mai mult, iar conform spuselor specialistilor, tendinta este una ascendenta in ceea ce priveste...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]