Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 aplicatii utile pentru iPhone

de Adela Simonescu 17 Mar. 2012 4149
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile online ne inspira de foarte multe ori. Realizam ca industria proiectanta de aplicatii pentru tablete, iPad-uri, iPhone-uri, retele de socializare sau platforme de blogging este una in continua dezvoltare. Cei cu specializari si cu experienta de lucru necesara se pot orienta catre aceste idei de afaceri online. Ziare a alcatuit un top al aplicatiilor iPhone utilizate de romani.

Iata doar 6 aplicatii romanesti pentru iPhone, aplicatii utile si care ne spun de ce au continut au nevoie audiente masive:

1. Stiri Romania. Pretul este de 0,79 de euro si aplicatia contine o colectie de link-uri catre 70 de website-uri de stiri, in limba romana.
Link-urile catre stiri pot fi postate pe Facebook, Twitter sau trimise pe email.

2. roDex. Aceasta aplicatie este gratuita si este oferita de compania Codesignum Technologies. Aplicatia este varianta iPhone a DEX online, cu 11 dictionarii valabile.

3. Romanian Airports. Aplicatia este gratuita si este oferita de compania Geo-Web. Romanian Airports ne spune care este situatia avioanelor penru aeroporturile din Bacau, Bucuresti Baneasa, Bucuresti Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara.

4. Convertor valutar. Inca o aplicatie gratuita vine din partea companiei Mobile Touch. Aplicatia ofera cursul valutar publicat de BNR si actualizat la zi, grafice comparative, convertor cu adaugare de taxe si comisioane.

5. Ataxi este o aplicatie gratuita a companiei Adulmec LLC. Aplicatia ofera o lista completa de firme de taxiuri din Romania si datele de contact, precum si tarifele actualizate la zi. Printr-un click putem apela o companie de taxi fara a plati costuri suplimentare.

6. Mersul trenurilor. Inca o aplcatie gratuita si utila pentru romani este oferita de compania Vlad Corneliu Vizitiu. Utilizatorii acestei aplicatii aleg destinatiile de plecare si sosire si aplicatia le ofera toate trenurile disponibile in ziua dorita. Fiecare cursa vine cu informatii referitoare la ora de plecare si de sosire, durata cursei, distanta parcursa si pretul biletului pe care il vei avea de achitat.


Tags: aplicatii pentru iphoneiphone aplicatiiaplicatii iphoneafaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Afaceri online - idei pentru o afacere profitabila pe internet

de Camelia Diaconu
02 Aug 2019
Mediul online avanseaza pe zi ce trece. Tehnologia ne uimeste si ne arata dispozitive care sunt create cu scopul de a ne usura munca, dar si de a ne...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]