Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 motive strategice pentru a-ti proiecta un blog pentru afacerea ta

de Victor Oancea 11 Aug. 2011 4066
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Blogurile sunt peste tot in ziua de astazi si cele mai mari companii si firme au constientizat necesitatea afilierii unui blog afacerii pe care o conduc. Blogul a fost conceput ca un jurnal care sa contina postari pe anumite subiecte de interes pentru blogger in sine sau pentru potentialii utilizatori. In cazul afilierii unui blog unei afaceri va trebui sa incarcati continut informational dens in deplina relevanta cu profilul afacerii pe care o conduceti.

Iata cele mai strategice 6 motive pentru care se merita sa va proiectati un blog pentru afacerea dvs:
1.    Blogurile sunt indexate mai rapid de catre motoarele de cautare. Sa nu uitam ca pe platforma Wordpress, URL-urile pot fi customizate pentru a deveni cat mai SEO-friendly si astfel, mai usor de cautat si indexat de catre motoarele de cautare.

2.     Blogurile pot fi proiectate si actualizate de orice persoana din compania dvs. Nu va trebuie specializare in domeniul IT, in programare sau in redarea limbajelor de programare pentru a conduce si dezvolta un blog. De asemenea, ontinutul poate fi adaugat imediat, tema blogului poate fi schimbata din cateva click-uri fara sa se afecteze continutul redat pana in acest moment.

3.    Link-urile din bloguri pot duce catre website-ul afacerii dvs si veti detine sanse mult mai mari de a va castiga utilizatori si potentiali clienti care sa vina din sursa blogului.

4.    Prin intermediul RSS Feed-ului puteti sa va creati o baza de utilizatori fideli, sa le trimiteti newsletter-uri care sa contina link-uri catre blogul dvs sau catre website-ul afacerii dvs.

5.    Blogurile vin cu o fata mai umanizata pentru afacerea dvs. In majoritatea lor, blogurile pot detine o tendinta mai putin formala in redactarea postarilor si puteti sa stabiliti o relatie mai apropiata cu utilizatorii si clientii dvs.

6.    Blogurile actualizate puternic pe topicul relevant pentru afacerea pe care o conduceti va stabilesc o imagine de expertiza in domeniul in care activati. Simplul website va prezinta ofertele, reducerile, date de contact samd. Blogurile vin ca suport de backup si intaresc opinia favorabila a utilizatorilor si credibilitatea in afacerea dvs.




Tags: blogafaceribloguriblog pentru afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]