Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Specialisti din sfera finantarii afacerilor la How to Web 2011

de Ilinca Dobrescu 04 Oct. 2011 3196
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conferinta How to Web 2011 va avea loc intre 9 si 10 noiembrie, la Bucuresti si reuneste nume de top din domeniul tehnologiei web. Intr-un comunicat de presa ni se arata ca lista profesionistilor este acum intregita si de specialisti in sfera investitiilor, a finantarii afacerilor si de reprezentanti ai celor mai importante programe de sustinere a start-up-urilor web din Europa.

Conferinta din acest an va reuni un numar impresionant de 750 de persoane din Europa de Est, persoane cu interes pentru dezvoltarea unei afaceri web.

Printre specialistii cu renume mondial se numara si antreprenorul Doug Richard care a fondat 7 companii si a fost unul dintre cei primii participanti la show-ul de televiziune „Dragon’s Den” din Marea Britanie. El este si fondatorul School for Startups, program ce tine seminarii pe teme antreprenoriale pentru tinerii care doresc sa isi demareze afaceri personale. „Antreprenoriatul poate fi predat si trebuie sa fie invatat”, afirma acesta.

De asemenea, printre invitatii de seama se numara si Eoghan Jennings, unul dintre specialistii in antreprenoriat si persoana implicata in mai multe programe care sustin start-up-urile la nivel de mentorat sau investitii, precum  StartupBootcamp sau Bandwidth Ventures.

Vor mai fi prezenti si Mikko Jarvenpaa (Chief Marketing Gook, HackFwd), specialist care sustine si investeste in programele de antreprenoriat din sectorul web, Chris Kowalczyk (Gamma Rebels), Jon Bradford (Springboard si Ignite100), reprezentantii Seedcamp, Carlos Espinal si Reshma Sohoni, Sitar Teli (Manager de Investitii Doughty Hanson Technology Ventures), Chris Grew (Partner Orrick), Alex Hoye (business angel si consultant tech), Michael Jackson (Angel Investor), Dan Lupu (Intel Capital), Mihai Sfintescu (3TS Capital Partners), Marius Ghenea (Business angel si antreprenor in serie), Marcin Grodzicki (LinkkFindr.com).

„How to Web 2011oferă antreprenorilor web din Europa de Est posibilitatea de a lua parte la un eveniment în care cei mai buni profesionişti din domeniu le vor pune la dispoziţie toate informaţiile, cunoştinţele şi contactele de care au nevoie pentru a-şi putea dezvolta afacerea web la nivel internaţional sau global. Pe lângă acestea, se vor prezenta modele est-europene de succes, tendinţe globale din sfera de activitate şi noi aplicaţii şi tehnologii web sau mobile.”
Aflati mai multe detalii pe http://how-to-web.net




Tags: how to web 2011afaceri webfinantare afaceri web

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]