Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 site-uri de succes din lumea intreaga

de Ana Steinberg 04 Mai. 2011 11974
3.08 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce face ca aceste site-uri sa se bucure de atat de mult succes? Accesam in fiecare zi multe dintre aceste pagini care sunt in topul celor mai de succes site-uri din lume. Ce ne face sa ne petrecem adesea ore in sir pe aceste pagini si, mai ales, care sunt aceste site-uri atat de renumite?

10. Twitter.

Reteaua sociala Twitter a fost fondata in anul 2006 si pune la dispozitia utilizatorilor sai un fel de forum pentru mesaje. Acestea ajung pana la 750 pe secunda, iar in unele cazuri, atunci cand au loc evenimente speciale internationale si oamenii transmit informatia mai departe, numarul de tweet-uri (mesaje) ajunge la 3.000 pe secunda. Aceasta retea avea la inceputul anului aproximativ 175 de milioane de utilizatori.

9. QQ.com

QQ.com este cel mai folosit program de comunicare din China si ocupa locul 9 datorita numarului mare de utilizatori care il folosesc. Acest program are peste 636 de milioane de membri inregistrati. Fondat in anul 1998 de catre Ma Huateng, QQ.com a fost acuzat de multe ori ca foloseste datele utilizatorilor fara a avea permisiunea acestora.

8. Wikipedia.

Enciclopedia in continua transformare a fost infiintata de Jimmy Wales si Larry Sanger, iar numele initial a fost de Nupedia. Cei doi au vrut ca aceasta sa fie o enciclopedie formala in care datele sa fie introduse doar de expertii din diferite domenii. Dupa o perioada insa acest concept s-a schimbar si orice utilizator poate astazi sa adauge informatii. Wikipedia a ajuns la peste 4 milioane de intrari in limba engleza si peste 18 milioane in total.

7. Windows Live

Windows Live a fost infiintat de Sabeer Bhatia si Jack Smith in 1996 si reuseste sa se mentina pe aceasta pozitie datorita succesului de care se bucura platforma de e-mail Hotmail deoarece ofera unul dintre cele mai bune servicii gratuite de email. In 1997, Microsoft a reusit sa achizitioneze peste 400 de milioane de dolari.

6. Baidu

Baidu a fost infiintat in anul 2000 si este un motor de cautare care se bucura de o mare popularitate in Asia unde peste 55% din cautarile generate sunt facute prin intermediul Baidu. Cei care au fondat acest site sunt Robin Li si Eric Xu. Baidu respecta insa toate regulile de cenzura impuse de guvernul chinez.

5. Blogger

Platforma Blogger.com este cunoscuta ca site de publicare de tip blog. Lansat pe piata de Pyra Labs in 1999, este astazi detinut de Google. Astfel, Blogger opereaza pe domeniul Google denumit blogspot.cm.

4. Yahoo

Portalul web Yahoo este un motor de cautare foarte popular datorita serviciilor complexe oferite, dar este si un portal web actualizat cu informatii diverse. A fost infiintat de Jeffy Yang si David Filo. La inceputul anului 2010, Yahoo desfasura operatiuni in 39 de tari si 21 de limbi.

3. YouTube

Aceste site expune o multitudine de clipuri video si poate fi folosit in 29 de limbi. Zilnic sunt vizualizate peste 100 de milioane de videoclipuri. YouTube este folosit de aproximativ 2 miliarde de oameni din intreaga lume si a fost cumparat de Google de la fondatorii originali.

2. Facebook

In acest moment, Facebook reprezinta cea mai importanta retea sociala din lume si este si al doilea cel mai accesat site din lume. Reteaua infiintata de Mark Zuckerberg implineste sase ani de la lansarea sa, iar numarul de membri depaseste 600 de milioane.

1. Google

Gigantul Google reuseste sa se situeze pe primul loc si este cel mai accesat site din lume. In cele mai multe cazuri, orice actiune care se produce pe Internet are ca prima etapa accesarea paginii Google. Este folosit in aproape 70% din cautarile de pe web efectuate in intreaga lume.


Tags: afaceri onlineretea de socializaremotor de cautareutilizatori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.08 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Netflix cu reclame a ajuns la 5 milioane de utilizatori activi pe luna

de Bianca Tila
18 Mai 2023
Versiunea cu reclame a platformei de video streaming Netflix a ajuns la aproximativ 5 milioane de utilizatori activi pe luna, potrivit companiei...

Schimbari Apple. Utilizatorii de iPhone sunt directionati de Netflix catre o pagina externa pentru abonare

de Bianca Tila
25 Iul 2022
Utilizatorii de iPhone si iPad pot accesa un link prin care sunt trimisi catre o pagina web unde se pot abona. Dupa multi ani in care Netflix se...

Avast vinde datele personale ale utilizatorilor

de Florin Amariei
28 Ian 2020
Furnizorul de servicii de antivirus Avast vinde datele personale ale utilizatorilor, arata o ancheta PCMag si Motherboard. Lista clientilor este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]