Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 avantaje reale in fata concurentilor din afaceri

de Matei Antonescu 22 Aug. 2011 4178
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avantajele din mediul business sunt armele nevazute care actioneaza pentru bunul mers al unei afaceri. Avantajele sunt elementele sine qua non in afaceri si fara aceste coordonate care ne ajuta sa ne diferentiem suntem in situatia in care ne conducem afacerile la noroc, la ghici, fara sa stim ce facem sau ce ar trebui sa facem. Cu siguranta, aceasta strategie nu este viabila in afaceri si ea este una care ne aduce in punctul in care nu stim de ce clientii ar trebui sa ne aleaga pe noi si nici ei nu stiu de ce ar trebui sa ne aleaga produsele sau serviciile.

Iata 5 avantaje reale pe care le puteti detine pentru o lupta corect balantata cu orice competitor:

1.    Capital mai mare impreuna cu abilitati de organizare si gestiune financiara mai bune. Nu uitati ca multi antreprenori fac mai mult cu mai putin doar datorita spiritului antreprenorial mai bine dezvoltat pe care il detin.

2.    Profesionalism mai bine dezvoltat. Daca exista posibilitatea, impuneti folosirea uniformelor la locul de munca. Sa spunem ca detineti un magazin de produse electronice si electrocasnice. Impuneti o uniforma tuturor angajatilor si veti intelege modul in care clientii dvs va vor percepe compania si produsele pe care le oferiti.

Cooptati in conducerea sarcinilor afacerii dvs numai persoane profesioniste, numai oameni care inteleg ce sarcini detin si cum sa se achite de ele intr-un mod cat mai profesional. Imaginea si prima impresie conteaza foarte mult si toata lumea care este implicata in afacerea dvs trebuie sa inteleaga acest lucru.

3.    O locatie mai buna este de foarte multe ori singura schimbare sau singurul avantaj care conteaza extrem de mult si care produce schimbarile dorite. Daca detineti posibilitatea financiara, alegeti-va o locatie care sa va avantajeze si nu faceti rabat de la calitatea sa.

4.    Etica in afaceri este un concept prea putin inteles si prea putin utilizat ca si strategie de a ajunge la clientii de care avem nevoie. Cooptati specialisti care va pot ajuta sa aduceti un suflu etic puternic in afacerile dvs si veti descoperi avantaje majore in fata competitorilor dvs.

5.    Cooptati o celebritate respectata care sa va reprezinte afacerea, produsele, un produs anume samd. Aceasta strategie este una avantajoasa deoarece majoritatea lumii aseamana popularitatea si integritatea persoanei cu cea a produsului sau serviciului in cauza.




Tags: afacerietica in afaceristrategii afaceriprofesionalism afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate intrepriderilor a crescut cu 13,1%

de Bianca Tila
22 Ian 2024
Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, in termeni nominali,...

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 1,3% in primele zece luni

de Bianca Tila
14 Dec 2023
In perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2023, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa) a inregistrat cresteri in...

INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 2% in primele 10 luni

de Bianca Tila
06 Dec 2023
Volumul cifrei de afaceri din comerul cu amanuntul a crescut in primele 10 luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut atat ca...

Ce ar trebui sa incluzi intr-un plan de afaceri pentru un restaurant

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Gandul de a lucra pentru tine suna destul de tentant, mai ales daca esti un pasionat al gusturilor fine. Ideea de a castiga bani reprezinta o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]