Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Activitati zilnice care vor face afacerea ta sa mearga

de Andreea Rada 23 Mai. 2011 7678
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca esti ca multi dintre intreprinzatorii zilelor noastre, inseamna ca vei avea in fiecare zi agenda foarte plina, reusind, cu greu uneori, sa mai ajungi la timp acasa la cina.

Formarea si dezvoltarea unei afaceri nu este deloc un lucru usor, asa ca rareori iti mai lasa timp sa te ocupi si de altceva. Pericolul apare atunci cand nu mai reusesti sa privesti afacerea in ansamblul ei, asta pentru ca reusesti sa te implici atat de mult, incat realizezi ca ai creat o ocupatie pentru tine si nu o afacere de succes.

Incearca sa iti organizezi foarte bine agenda de peste zi si sa incearca intotdeauna sa repeti urmatoarele activitati:

•    Arunca o privire inainte

Este foarte posibil sa muncesti atat de mult in fiecare zi, incat nici nu mai stii care este scopul pentru care ai fondat compania si ai pornit afacerea. Incearca sa iti permiti macar 5 minute pe zi, sa visezi cu ochii deschisi, sa faci ceea ce faceai inainte de a forma aceasta afacere, sa ai aceleasi ganduri care te-au determinat sa pornesti pe acest drum.

Daca vei reusi sa faci asta poate ca vei avea o noua viziune despre cum iti doresti sa se dezvolte afacerea ta si astfel vei putea sa intreprinzi noi actiuni care sa iti aduca beneficii psihice si financiare.

•    Analizeaza activitatile de marketing


Chiar daca exista cineva in companie care se ocupa de acest departament, asta nu inseamna ca tu nu mai trebuie sa te implici deloc. Incearca sa ajuti departamentul de marketing si poate veti reusi sa va ajutati reciproc, vei putea sa le asculti ideile si poate astfel iti vor veni si tie altele noi.

•    Socializeaza

Se intampla adeseori ca managerul sa fie atat de prins in activitatile de zi cu zi, incat uita sa mai socializeze, iar asta este un lucru foarte neproductiv, in special pentru afacere. El este cel care seteaza obiectivele companiei, iar daca el este angrenat in activitatile din birou fara sa mai ia pulsul lucrurilor noi, atunci totul va stagna.

Incearca sa iesi, sa stabilesti intalniri cu alti manageri din acelasi domeniu sau din alte domenii. Toate acestea te vor ajuta sa creezi o baza puternica nu numai pentru compania ta pe piata, ci si pentru tine in lumea afacerilor.


•    Tine mereu legatura cu clientii tai

Clientii sunt cei care te ajuta sa iti dezvolti afacerea, este foarte important sa tii constant legatura cu ei, sa vada ca nu ai avut ca si unic scop doar sa le vinzi ceva. Trebuie sa vada in tine un partener de afaceri si nu un simplu furnizor de servicii.

Ei sunt cei care iti vor oferi constant un feedback real la adresa afacerii tale si sunt cei care te vor ajuta sa o imbunatatesti.


Tags: dezvoltare afacereorganizare activitatiactivitati marketing

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]