Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai inspirate cadouri pentru angajatii tai, cu ocazia sarbatorilor de Craciun!

de Adela Simonescu 11 Nov. 2013 4521
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cadourile de Craciun sunt asteptate si dorite de orice angajat, de la cel mai proaspat sosit in echipa si pana la cel mai vechi om din departament. Nu uita ca nu poti trece peste aceasta perioada fara sa oferi cadouri de Craciun!

Chiar daca studiile si sondajele prezente releva faptul ca majoritatea cadourilor sunt considerate de catre angajati ca fiind prea putin utile sau total inutile, situatia devine si mai disperata atunci cand cadourile lipsesc... cu desavarsire.

Si, ca in orice alt aspect din viata noastra personala sau din viata noastra profesionala, solutia nu este sa uitam de capitolele la care nu ne descurcam exceptional de bine. Solutia este sa progresam. Asa ca nu uitati de cadourile pentru angajatii dvs, chiar daca anii trecuti s-au dovedit a fi total dezamagitori la acest capitol.

Invatati din greselile anului trecut, cereti feedback din partea catorva angajati in care aveti incredere, analizati cadourile trecute si efectele lor si apoi incepeti sa luati noi decizii care sa va puna in avantaj in prezent.

Spre exemplu, se poate ca anii trecuti sa fi oferit bibelouri si calendare de birou. Se poate sa fi oferit cursuri si oportunitati de training. La fel de bine se poate sa fi oferit plicuri cu carduri cadou sau cash, tichete cadou sau cecuri ce pot fi folosite in anumite magazine de cadouri.

Oricare ar fi optiunea, stabiliti cat de bine au fost cadourile primite de catre angajatii dvs si care ar fi optiunile pentru anul acesta. In topul preferintelor se afla, ca intotdeauna, banii. Acestia pot fi folositi in cel mai bun scop chiar de catre angajatii dvs. Daca este sa fim sinceri, atunci sa recunoastem faptul ca nimeni nu poate intelege mai bine dorintele, nevoile si preferintele unei persoane, mai bine decat ea insasi.

Pe locurile secunde se regasesc training-urile si cartile, seminariile cadou si orice alte produse/servicii care pot oferi angajatilor dvs noi abilitati si competente pentru dezvoltarea lor profesionala si personala.

Pe ultimele locuri se afla cadourile nepersonalizate, cele care se ofera in masa, indiferent de profilul angajatului beneficiar. Vreti sa oferiti tuturor o mica statueta cu Mos Craciun, un vin spumant si o ciocolata cu lapte? Rezultatele vor fi pe masura eforturilor si aici nu ne referim la cele de ordin financiar.

Numeroase sunt cadourile care pot avea impact urias asupra unui angajat, chiar daca eforturile financiare pe care le efectuam sunt mult mai reduse decat ne-am fi asteptat. O carte dorita, doua bilete la spectacolul de teatru de care discuta de jumatate de an, sansa de a-si desfasura activitatea profesionala de acasa... Iata doar cateva cadouri care pot aduce avantaje enorme de ambele baricade!

Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: freegreatpicture.com



Tags: cadouri angajaticadouri pentru angajatice cadouri le faci angajatilorcadouri angajati craciun

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]