Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Componenta video pentru website-uri atrage succesul in afaceri

de Maria Nicutar 24 Iun. 2011 3283
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In prezent, aproape orice afacere va avea si un website care sa ii promoveze produsele sau serviciile. O problema majora cu care se confrunta detinatorii afacerilor este traficul scazut. Desigur, cu cat avem mai multi utilizatori directionati catre website-ul nostru, cu atat ne cresc sansele de a castiga clienti, contracte si vizibilitate generala.

Un website de succes nu are o reteta fixa si nu avem un pattern, o matrita pe care sa ne mulam pentru un efect maxim de profitabilitate si rentabilitate. Cheia primara este designul site-ului.

Grafica si layout-ul general dau o prima impresie care decide cati utilizatori ajunsi pe site vor continua sa ii cerceteze ofertele. Cei care au ramas vor dori un suport user-friendly si acest lucru este asigurat de un programator si de un webdesigner cu experienta solida in domeniu.

Apoi, toti clientii vor dori un site cu un grad ridicat de interactivitate. Aceasta coordonata se dezvolta in mod optim cu ajutorul utilizarii inteligente a culorilor, sunetului si componentelor video.

Spre exemplu, daca detineti un site care isi propune sa ofere educatie intr-un anumit domeniu, meditatii, cursuri, consultanta samd, este benefic sa oferiti suport video pentru utilizatori. Ganditi-va ca este un mic mod de a oferi o gratuitate, o mostra importanta pentru utilizatori. Este o investitie necostisitoare care, daca ofera calitate si consistenta, este cea mai buna cale de a va castiga clienti dispusi sa scoata bani din buzunar pentru a beneficia de serviciile sau produsele dvs.

Daca sunteti o firma de advertising, spre exemplu, este vital sa oferiti componenta video care sa redea spoturile create pentru a va completa portofoliul. In principiu, orice website poate sa isi customizeze un set variat de videoclipuri care sa ii ofere culoare si interactivitate in defavoarea corpurilor ample de text.

Nu numai ca acestea sunt obositoare si de cele mai multe ori sunt citite in mod superficial, dar proiecteaza intregului website o imagine statica plictisitoare si care nu ofera incredere totala. In schimb, clientii sunt atrasi de imagine, care confera o mai mare credibilitate unui fapt anume, unui eveniment, unei afaceri ca tot unitar.




Tags: website afacerisuccesul in afaceriinteractivitate website

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]