Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rezolvarea problemelor in 3 pasi simpli

de Maria Nicutar 03 Dec. 2011 3331
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Probleme apar si la locul de munca, in afaceri, in viata personala, peste tot, pretutindeni. Secretul sta in maniera in care le abrodam si tacticile pe care alegem sa le folosim pentru a da de cap problemelor cu care avem de-a face.

Iata 3 pasi simpli pentru a ajunge la solutii cand problemele ne dau tarcoale:


1. Gandim organizat, bine planificat, strategic, inteligent. Cercetati-va problemele in profunzime si aflati care sunt sursele care i-au dat sanse de a se ivi. Poate aveti probleme cu banii si sunteti responsabil din cauza ca nu detineti bune abilitati de gestiune financiara.

Poate sunteti implicat intr-un proces legal si realizati ca nu indepliniti anumite conditii, ca nu detineti clauze suficiente in contractele de munca ale angajatilor samd. Oricare ar fi problemele, trebuie sa stiti exact ce anume le cauzeaza si sa eliminati sansele de aparitie pe viitor.


2. Stabiliti intervalul de timp in care doriti si in care va asteptati sa rezolvati problema in cauza. Secretul in rezolvarea problemelor este sa le abordam cat mai rapid, imediat ce se ivesc. O problema lasata nesolutionata mult timp devine ca o rana care se adanceste. Trebuie sa realizam ca ea exista, ca nu poate fi ignorata si nici amanata.

Spre exemplu, un singur comentariu negativ in cadrul unei retele de socializare poate duce la rezultate catastrofale. Retelele de socializare sunt excelente unelte prin care se transmit stiri si pareri foarte rapid. Nu degeaba le folosim pe post de unelte de marketing viral, de marketing din-gura-in-gura.


3. Stabiliti oamenii de care aveti nevoie pentru a solutiona problema cu care aveti de-a face. Oamenii pe care va bazati, angajatii care va vor ajuta sa dati de cap unei probleme sunt cei care conteaza cel mai mult. Trebuie sa constientizati ca nu veti reusi, de multe ori si in multe cazuri, pe cont propriu si este necesar sa cereti ajutor pentru a va rezolva problemele inainte ca acestea sa nu mai poata fi abordate intr-o maniera atat de simpla.


Tags: probleme loc de muncaprobleme afacerirezolvarea problemelorsolutii probleme

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]