Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 motive pentru a ne angaja un asistent virtual!

de Adela Simonescu 09 Apr. 2012 3911
2.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Asistentii virtuali reprezinta personal esential pentru numeroase companii si firme. Adevarul este ca mai ales pe timp de criza, asistentii virtuali aduc beneficii majore in afacerile care ii coopteaza. Se economisesc resurse banesti, spatiu in cadrul birourilor si nu numai.

Haideti sa vedem care sunt cele mai mari motive care ne determina sa ne angajam asistenti virtuali, pentru afaceri mai profitabile:

1. Asistentii virtuali ne ajuta sa economisim timp si bani.
Outsourcing-ul de sarcini si responsabilitati numeroase ne ajuta sa ne eliberam listele de prioritati personale si cele apartinand angajatilor nostri. Se reduc resurse banesti, spatiu in cadrul birourilor de lucru, echipament office si alte resurse.

2. Asistentii virtuali se pot ocupa de sarcini numeroase, sarcini care pot fi indeplinite cu mare usurinta si cand acestia isi conduc activitatea profesionala de la domiciliul personal.

3. Principalele sarcini pe care asistentii virtuali le pot indeplini sunt urmatoarele: contabilitate, activitati de call-center, customer service, web design, mentenanta de site-uri, managementul reputatiei online, managementul strategiilor de social media, recrutare de personal, relatii publice, planificare de marketing, traduceri, corectari de text, copywriting si nu numai.

4. Nu in ultimul rand, asistentii virtuali ne ajuta sa  ne concentram pe sarcinile si responsabilitatile care  aduc profituri in mod direct. Asistentii virtuali ne ajuta sa ne pastram concentrarea pe elementele decisive pentru succesul afacerilor noastre.

Per total, asistentii virtuali reprezinta o solutie viabila pentru numerosi antreprenori. Desigur, nu trebuie sa neglijam nici faptul ca asistentii virtuali sunt angajatii ideali pentru cei care doresc sa isi conduca afacerile de la domiciliul personal. Pentru acestia, angajarile de personal sunt extrem de problematice si solutia venita din directia recrutarii de asistenti virtuali este una perfecta pentru necesitatile si posibilitatile lor.


Tags: asistent virtualafaceri asistent virtualasistenti virtuali

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]