Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sprijinim inovatia in afacerile noastre?

de Maria Nicutar 09 Iun. 2011 4203
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In prezent, lumea afacerilor se afla intr-o continua dinamica. Cererile clientilor se maresc, se rafineaza iar ofertele companiilor si firmelor trebuie sa tina pasul cu acestea. Inovatia este elementul cheie care merge mana in mana cu posibilitatea unei afaceri de a se dezvolta, de a se imbunatati si de a atrage atentia clientilor.

Schimbarea constanta a strategiilor de actiune cu scopul de a surprinde placut consumatorii este cea mai eficienta modalitate de inovare a unei afaceri. Clientii au nevoie de noutate, de diversificare si de companii care sa le anticipeze nevoile si dorintele. Aceasta anticipare decurge automat din orice strategie de inovare a unei afaceri.

Marile companii de succes din ziua de astazi reusesc sa sprijine inovatia in afaceri utilizand o abordare creativa, spontana, originala. Se folosesc de mijloacele necesare intr-un mod surprinzator si atrag atentia clientilor. Procesele de inovatie se centreaza pe punctele care diferentiaza o afacere de competitia sa. Cu alte cuvinte, trebuie sa aveti ce sa inovati.

De asemenea, trebuie retinut ca inovatia aduce intotdeauna valoare pentru consumatori si se foloseste de ajutorul tehnologiei in majoritatea cazurilor.

Iata metodele cele mai bune prin care puteti sustine inovatia in afacerea dvs:
•    Proiectarea de produse si servicii de calitate sporita, mai eficiente si care sa respecte normele ecologice. La aceasta categorie includem atat lansarea de noi produse si servicii, cat si imbunatatirea celor existente.
•    Imbunatatirea managementului in afaceri.
•    Introducerea de noi metode de marketing.
•    Introducerea de noi procese de productie, noi modalitati de livrare.
•    Implementarea de metode superioare de organizare a activitatilor intr-o companie/firma si imbunatatirea satisfactiei  la locul de munca.
•    Reducerea costurilor de productie, administrative, de livrare, de distributie samd.
•    Training-ul regulat al personalului pentru a-si dezvolta latura profesionala

O afacere profitabila, cu un pas in fata competitorilor are nevoie de un motor care sa genereze noi idei in mod regulat. Daca pana acum s-a supravietuit si fara inovatie, actualmente am intrat intr-o noua era a competitiei inteligente. Cel mai creativ va castiga!




Tags: inovatieinovarea afacerilorafacere profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]