Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viitorul afacerilor este organic

de Maria Nicutar 19 Iun. 2011 2395
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai multe persoane devin constiente pe zi ce trece de efectul negativ pe care unele produse le au asupra sanatatii lor. Aici vorbim despre produsele in compozitia carora regasim substante chimice si ingrediente care nu sprijina bunul mers al naturii inconjuratoare si ne saboteaza sanatatea.

Produsele non-organice prezinta un mare avantaj pentru producatori si pentru cei care le achizitioneaza. Sunt mai ieftine pentru procesul de productie si in momentul cumpararii. Insa, haideti sa ne gandim cat ne costa de fapt sa folosim aceste produse.

In primul rand, natura sufera schimbari dramatice de la o zi la alta. Solul, apa in care se revarsa, in mod inevitabil, deseurile compuse din ingredientele non-organice nu se pot curate si devin un habitat nepotrivit pentru speciile de vietuitoare pe care le-au gazduit atat de mult timp.

Este cunoscut faptul ca produsele non-organice nu sunt sanatoase pentru corpul uman. Cu alte cuvinte, atunci cand ne decidem sa le cumparam ne facem rau cu propriile noastre maini si platim din greu pentru acest lucru.

Exista numeroase produse pe al caror ambalaj citim masuri de precautie, simptome care pot aparea in urma folosirii lor, contraindicatii samd. Toate aceste probleme care pot aparea se datoreaza lipsei de siguranta pe care ele ne-o ofera.

Persoanele cu probleme de sanatate trebuie sa fie primele care sa adopte un stil de viata din care sa excluda cu desavarsire produsele non-organice. Exista creme si lotiuni care pot favoriza aparitia dermatozelor, vopseluri de par care pot provoca alopecie, iritatii ale scalpului, subtierea parului, produse de curatenie care declanseaza crize de astm si lista este foarte lunga.

O campanie de constientizare de mai mare amploare se poate dovedi ca fiind singurul lucru care ar mai putea aduce schimbari in bine. Consumatorii trebuie pusi in tema privind pretul real al produselor non-organice si impactul pe care acestea il au asupra sanatatii lor.

Agricultorii si toti producatorii care sprijina ecologismul si actiunile de reciclare ar trebui incurajati sa isi continue activitatea iar cei care doresc sa treaca de la vechiul sistem la cel organic ar trebui sa beneficieze de consultanta in domeniu lor pentru o tranzitie de success.





Tags: produse organiceafaceri organice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]