Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inca 200 lei pentru agricultori pentru fiecare hectar cultivat la toamna

de Adela Simonescu 04 Mai. 2012 5535
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Statul motiveaza agricultorii sa isi lucreze pamantul printr-un ajutor de stat de 200 de lei pentru fiecare hectar cultivat in aceasta toamna, conform unui proiect de HG elaborat de Ministerul Agriculturii, noteaza Capital. Astfel, terenurile agricole au sanse maxime sa nu ramana nelucrate.

Ajutorul acordat fermierilor se va mapa pe regulamentele europene. Cuantumul maxim nu poate depasi echivalentul in lei a sumei de 7500 de euro pentru fiecare beneficiar, conform proiectului de Hotarare de Guvern pentru acordarea de plati suplimentare prin intermediul unui ajutor de minimic care sa vina in sprijinirea finantarii infiintarii de culturi de toamna pentru anul 2012.

Schema de minimis presupune acordarea unui ajutor de 200 de lei pe hectar pentru infiintarea culturilor de toamna pentru suprafetele de minim 1 hectar si maxim 150 de hectare incluzand suprafata de exploatatie. In categoria culturilor de toamna intra si graul comun, orzul, orzoiaca. rapita, triticale, secara, grau dur.

Beneficiarii acestui ajutor pot fi persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, persoane juridice, producatori agricoli-persoane juridice.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin financiar la directiile agricole judetene este in data de 16 noiembrie 2012. Dupa aceasta data se vor face platile catre beneficiarii acestui program.


Tags: ajutor fermierisprijin financiar fermierisprijin financiar agricultori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]