Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri finantate cu fonduri europene nerambursabile pe intelesul tuturor

de Matei Antonescu 10 Nov. 2011 11998
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile nu se dovedesc intotdeauna profitabile si in asemenea conditii ne dam seama ca am investit sume importante de bani si nu le mai putem recupera. In aceasta idee, bancile care vor acorda credite si institutiile care va vor evalua potentialul de inglobare a fondurilor europene nerambursabile vor privi in aceasta directie: potentialul ideilor dvs de afaceri de a se transforma in afaceri profitabile si corect dezvoltate.

Obtinerea de fonduri europene nerambursabile este un proces destul de dificil pentru cei care nu detin cunostintele necesare si nici sprijinul din partea unui expert in accesarea acestor modalitati de finantare.

Aveti nevoie de putina munca de cercetare si documentare pentru a afla pasii necesari pentru a obtine fondurile europene nerambursabile pe care vi le doriti pentru a va sprijini ideile de afaceri. In primul rand, solutia fara de care nu avem cum sa discutam despre o corecta absorbtie a fondurilor europene nerambrusabile este cea a auto-evaluarii ideii dvs de afaceri.

Discutam despre idei de afaceri viabile, functionale, care aduc beneficii, solutii reale pentru anumite audiente tinta? Discutam despre idei de afaceri care detin capacitatea de a genera locuri de munca mai multe? Detinem idei de afaceri care sustin conceptul de implicare a tinerilor si femeilor in mediul business activ?

Acestea sunt doar cateva intrebari pe care se cere sa vi le adresati in momentul in care va ganditi sa cereti fonduri europene nerambursabile.

Luati in calcul aceste trei aspecte majore si extrem de importante, intrucat ele reprezinta centre de interes pentru cei care va vor da prima mana de ajutor in accesarea fondurilor europene nerambursabile.

Iata, pe scurt, rezumatul pe care trebuie sa il aveti in minte, rezumatul care reda secretele din spatele procesului de accesare a fondurilor europene:

1. Sunt preferate ideile de afaceri cu potential de succes si care ajuta la crearea de noi locuri de munca

2. Sunt privite cu maxima incredere ideile de afaceri noi, originale, care detin in centrul atentiei promovarea tinerilor si femeilor in mediul business. Cu alte cuvinte, ideile de afaceri detinute de tineri antreprenori si de femei sunt vazute ca idei de afaceri cu mare potential de a primi ajutor sub forma fondurilor europene nerambursabile.

3. O mare sansa in accesarea fondurilor europene nerambursabile o detin si ideile de afaceri care sunt sustinute de persoane cu experienta in domeniul vizat, cu specializari multiple si cu abilitatile care il califica drept om de afaceri corect, solid, cu o viziune clara si cu o buna capacitate de a-si creste proiectele catre succes.

4. Nu in ultimul rand, cei care doresc sa primeasca sprijin pentru ideile lor de afaceri sub forma fondurilor europene nerambursabile au nevoie sa constientizeze si sa dovedeasca faptul ca inteleg necesitatea influxului propriu de capital.

Toate ideile de afaceri, indiferent cat de profitabile sau de succes promit ca vor deveni, impun riscuri si nu este posibil sa nu va asumati niciunul. Va trebui sa veniti cu un capital propriu, suma de bani pe care sa o investiti si pentru care sa munciti pentru a o revedea in amortizari si in profit.

Cititi si "Finantarea afacerilor agricole cu fonduri europene nerambursabile"


Tags: afacerifonduri europenefonduri europene nerambursabilefonduri nerambursabileafaceri profitabileidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Fonduri europene pentru competente digitale avansate

de Florin Amariei
10 Aug 2021
Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE) anunta noi fonduri europene pentru competente digitale avansate. Aceste fonduri sunt...

UE pregateste lansarea unui fond de 7,5 miliarde de euro pentru afaceri

de Florin Amariei
31 Mai 2021
In perioada 1-2 iunie UE si Consiliul UE definitiveaza fondul UE pentru afaceri care are ca scop dezvoltarea supercalculatoarelor, a inteligentei...

Bani de la UE pentru afaceri. Ce se poate accesa

de Florin Amariei
20 Mar 2020
Statul roman va pune la dispozitia celor care au afaceri bani prin patru linii de ajutor deja aprobate de UE. Iata ce se poate accesa pentru a se...

Program pilot pe fonduri europene pentru gazul romanesc

de Florin Amariei
27 Ian 2020
Ministrul Lucrarilor Publice, Ion Stefan, a anuntat un program pilot bazat pe fonduri europene care sa ajute la exploatarea gazului romanesc la un...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]