Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la domiciliu cu bani putini

de Idei de afaceri 30 Nov. 2023 146065
Afaceri la domiciliu cu bani putini
3.32 din 131 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cauti o afacere la domiciliu, fara sa-ti neglijezi activitatile cotidiene importante si care sa-ti permita sa castigi bani frumosi investind doar cateva ore din timpul tau.

Cu siguranta esti una dintre acele persoane care au curajul si forta necesare pentru a crede cu tarie ca pot avea profit bazandu-se doar pe ele insele. Cu siguranta visul tau de a incepe o afacere proprie te absoarbe in fiecare zi si visezi cu ochii deschisi la clipa in care vei fi un mare intreprinzator.

Bun venit in lumea oamenilor de afaceri! In lumea celor care vor sa fie propriul lor sef, care nu au un program fix si nici nu trebuie sa se trezeasca in fiecare dimineata devreme pentru a semna condica de prezenta la intrarea in birou.

Bun venit in lumea celor care vor sa decida ei insisi cati bani castiga, cand pleaca si cand se intorc din vacante. Daca te regasesti in toate acestea, urmeaza pasul cel mai important: citeste, antreneaza-te, invata.

Si am o veste buna pentru tine. Exista multe oportunitati de afaceri pe care le poti incepe la domiciliu si cu o investitie initiala moderata. Mai mult, iti pot spune ca multe dintre marile afaceri de astazi au fost puse pe picioare in garajul unei case cu un capital de doar cativa euro.

Acum, indiferent de ideea de afaceri pe care o alegi, lucrul cel mai important este perseverenta. Fiecare intreprinzator la inceput de drum trebuie sa stie ca numai perseverand va reusi sa-ti atinga obiectivul. Daca vrei sa fii propriul tau sef, asigura-te ca vei fi strict si disciplinat cu tine insuti.

Iata cateva idei de afaceri la domiciliu:

1. Vanzare de haine. Posibilitatile in comertul cu haine sunt nelimitate, asa ca te poti concentra pe o nisa: haine pentru bebelusi, pentru gravide, pentru sportivi, uniforme scolare etc. Indiferent daca le fabrici sau doar le distribui, poti face demonstratii cunoscutilor si oferte speciale.

2. Mancaruri si gustari. Mancarea continua sa fie o buna afacere, cu marje bune de castig. Poti pregati meniuri speciale pentru week-end, pranzuri, facilitati pentru petreceri, gustari pentru dupa-amieze sau poti lucra pentru comenzi. Poti crea propriile tale meniuri, propriul tau sistem de livrare, iar daca iti place sa gatesti, cu siguranta vei avea succes cu o astfel de afacere.
 
Important de retinut! La baza succesului stau cei 3 factori: o buna prezentare, igiena si livrare la domiciliu cu promptitudine.

3. Cursuri sau meditatii. Poti oferi cursuri sau meditatii pentru oricare ar fi specializarea ta. Aceasta este o forma excelenta de a te folosi de cunostintele pe care le-ai acumulat. Spre exemplu: reparare de calculatoare, croitorie si confectii, machiaj, mecanic auto, limbi straine, pet training, pana la lectii de matematica, stiinte sau teme speciale pentru scolari.

Ideea de baza este sa pregatesti suportul de curs, sa stabilesti programul pentru cursuri, sa le imparti in grupuri sau individuale si, de asemenea, sa-ti stabilesti preturile pe ora.

Iata si alte 3 idei de afaceri mici, cu bani putini si la domiciliu! >>


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: propriul tau sefafaceri la domiciliuidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.32 din 5 - 131 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]