Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oprah Winfrey reinventeaza lumea afacerilor

de Maria Nicutar 17 Iun. 2011 3130
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oprah Winfrey este prima femeie afro-americana care a ajuns miliardara. Este o realizatoare de televiziune, detine o publicatie de succes, este actrita si este implicata in numeroase activitati caritabile. Mai mult, Oprah sustine prezenta femeilor in lumea afacerilor si ne sfatuieste sa muncim mult pentru a ne atinge visul si sa nu renuntam niciodata.

Oprah s-a nascut in Kosciusko, Mississippi pe data de 29 ianuarie 1954. Mama ei era o adolescenta si a crescut-o fara ajutorul tatalui celebrei antreprenoare. A mai avut doua surori si un frate, dintre care una a murit din cauza consumului de cocaina, cealalta a fost data spre adoptie iar ultimul a murit din cauza afectiunilor cauzate de infectarea cu HIV.

Realizatoarea faimosului show a avut o copilarie dificila si a pornit de jos, de la un job la un post de radio la varsta de 19 ani. De aici au aparut numeroase oportunitati de care a stiut sa profite si cum sa le transforme in succes. Oprah a fost timp de 25 de ani gazda emisiunii cu cel mai mare rating din istorie.

Interview-urile sustinute in cadrul emisiunii a carei gazda a fost, sunt cele mai vizualizate din cadrul istoriei televiziunii. In 1993, Oprah l-a invitat pe Michael Jackson si a urcat acest eveniment ca numar de telespectatori(36,5 milioane) pe locul al patrulea in istoria Americii.

De asemenea, celebra Americii mai este si co-autoarea a 5 carti de succes si detinatoarea publicatiei O, The Oprah Magazine. Conduce activitati caritabile si sustine independenta femeilor, lupta impotriva discriminarii de gen si mai ales, lupta impotriva molestarii minorilor.

Recent, Oprah a facut loc unei noi vedete pentru show-ul care a consacrat-o, pe celebra Ellen DeGeneres. Aceasta este noua gazda, insa Oprah isi mentine activa prezenta in productia show-ului.

Oprah este considerata ca fiind femeia cea mai influentabila din intreaga lume si detine abilitati uriase de starnire a emotiilor si confesiunilor. In anii recent si-a centrat atentia pe ideea de auto-imbunatatire si dezvoltare personala, pe spiritualitate si puterea motivatiei in afaceri si in viata personala.




Tags: oprah winfreyantreprenoare celebre

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]