Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 super idei de afaceri pentru mame casnice!

de Maria Nicutar 02 Iul. 2011 9395
4.3 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mamele reprezinta o categorie aparte de antreprenoare. Au timp mai redus pentru a se ocupa de afaceri si de administrarea lor, capital mai mic, de cele mai multe ori, si o motivatie infinit mai mare decat a tuturor persoanelor pe care le cunoasteti. De aceea, trebuie sa va valorificati creativitatea si forta de munca pentru a ajunge in lumea afacerilor.

Iata cateva idei de afaceri care se dovedesc atat de profitabile pentru persoanele care doresc munca la domiciliu:
1.    Web designer. Aveti nevoie de cunostinte de web design si de simt estetic bine dezvoltat.
2.    Confectionari de obiecte handmade. Iata una dintre cele mai profitabile idei de afaceri pentru 2011 si pentru anii care urmeaza. Aveti nevoie de talent si indemanare pentru lucrul manual, o investitie in materia prima si timp pentru a obtine creatiile ce vor fi vandute.
3.    Contabil. In acest caz, va trebui sa detineti cunostinte aprofundate in domeniu si o experienta de lucru care sa inspire incredere pentru clientii care vor apela la serviciile dvs.
4.    Consultanta in diverse domenii. De asemenea, va trebui sa aveti o anumita expertiza in domeniile in care doriti sa oferiti consultanta. Aceasta este una dintre cele mai bune idei de afaceri ale momentului daca detineti abilitatea de a va forma o baza de clienti stabila.
5.    Organizator de petreceri. Aveti nevoie de un website unde sa va promovati serviciile, de o buna gestiune a timpului, a resurselor umane si a relatiilor cu furnizorii dvs.
6.    Decorator interior. Este nevoie de o acreditare in domeniu, de experienta si de un portofoliu care sa contina referinte puternice. Nimeni nu va va lasa mana libera in a schimba o casa intreaga doar fiindca promiteti marea cu sarea.
7.    Blogger. Puteti sa va afiliati unei companii sau firme care doreste o persoana care sa le dezvolte blog-ul personal. Veti fi platita sa postati continut actualizat si in tema cu profilul firmei.
8.    Proprietar de magazin online cu vanzare de diverse produse. De la bijuterii, la conserve de mancare pentru caini, puteti sa vindeti orice marfa pe care o puteti procura la preturi avantajoase de la marii furnizori si pentru care exista o cerere bine definita pe piata.
9.    Fotograf profesionist. Unii fotografi isi vand creatiile prin intermediul site-urilor de microstock-uri de imagini si altii asigura serviciile pentru diverse evenimente si petreceri. Se dovedeste  a fi una dintre cele mai profitabile idei de afaceri in prezent.




Tags: idei de afaceriidei de afaceri profitabileafaceri domiciliumunca la domiciliuafaceri mame casnice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.3 din 5 - 15 voturi.

Articole conexe

Mame antreprenoare: 2 idei de afaceri de pus in practica acasa!

de Adela Simonescu
18 Dec 2012
Mamele sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai blajine fiinte. Copiii ne schimba in mod radical si nimeni nu se poate plange de modificarile...

Idei de afaceri pentru mame casnice? Iata 4!

de Ilinca Dobrescu
21 Apr 2012
Idei de afaceri potrivite pentru mamele casnice sunt numeroase si este si normal. Mamele casnice cauta in permanenta sa isi valorifice timpul pe care...

6 idei de afaceri pentru mame casnice, in 2012!

de Adela Simonescu
26 Feb 2012
Ideile de afaceri pot fi valorificate, cu maxima usurinta, si de catre mamele casnice. Stim ca nu avem mult timp la dispozitie cand suntem mame si...

6 idei de afaceri pentru mame de afaceri!

de Ilinca Dobrescu
19 Feb 2012
Ideile de afaceri vin la pachet cu necesitati financiare variabile, cu necesitati de timp care ne pun mai mult sau mai putin in incurcatura. Multe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]