Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Debbie Stephens Stauffer, Kathleen Whitehurst si brandul DaysAgo

de Maria Nicutar 21 Iun. 2011 3322
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cele doua mame inventatoare s-au gandit la o solutie pentru multe probleme cu care avem de-a face zilnic. Uitam cand am deschis prima oara recipientele care expira intr-o perioada de timp de la desigilare, nu mai stim cand am spalat ultima oara acvariul de pesti, nici daca ne-am luat medicamentele si multe alte inconveniente.

Acestea nu sunt intotdeauna probleme grave, dar daca am gasi o modalitate de ne aminti tot ce dorim ar fi mult mai bine! Debbie Stephens Stauffer si Kathleen Whitehurst s-au gandit exact la problemele enumerate mai sus si au cautat cea mai buna creatie care sa ne faca viata mai usoara.

In decurs de doi ani de la conceperea ideii(in 2005), produsul salvator a aparut pe piata si a incasat profituri uriase care au atras atentia marilor companii precum: Whole Foods, Sur La Table, The Container Store, si A La Carte care le comercializeaza cu succes.

Afacerea DaysAgo a ajuns si in cadrul emisiunii prezentate de Oprah Winfrey si atrage numerosi clienti in fiecare zi. Produsul pe baza caruia a fost construita afacerea este un ceas digital care se ataseaza pe diferite obiecte prin contact cu un magnet sau printr-un sistem de suctiune.

Ceasul numara pana la 99 de zile de la pornire. Spre exemplu ati deschis un borcan de mustar acum 30 de zile si termenul de expirare este de 45 de zile de la data deschiderii. Va va ajuta sa stiti daca este timpul sa il aruncati sau mai puteti sa folositi produsul. Ceasul DaysAgo numara zilele si orele scurse de la data pornirii si are baterii care se schimba la interval regulat.

Utilitatea data de aceste produse si pretul mic sub care se comercializeaza au creat un renume pentru cele doua mame inventatoare. Produsul a fost numit drept cel mai bun articol casnic al anului 2006 de catre Good Morning America, cel mai puternic gadget al anului 2006 de catre canalul de televiziune HGTV si ca produs performant si util de numeroase publicatii.





Tags: daysagodebbie stephens staufferkathleen whitehurstmame inventatoare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]