Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 metode perfecte care ne salveaza timp, bani, energie si spatiu!

de Matei Antonescu 03 Iul. 2011 3660
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice om de afaceri isi doreste mai mult timp pentru a-si administra viata personala si pe cea profesionala, mai multi bani, sa-si economiseasca energia personala si sa faca rost de mai mult spatiu, atat acasa cat si la birou. Va prezentam mai jos cateva modalitati prin care sa economisiti tot ce se poate economisi si sa profitati din plin de pe urma acestor schimbari.

1.    Evitati aglomerarea spatiului de lucru cu materiale tiparite. Salvati tot ce merita pastrat in fisere organizate pe calculator.

2.    Faceti-va cumparaturile online. Veti economisi timp petrecut in trafic, in magazine si bani pe care i-ati fi dat pe combustibil. In plus, veti avea la dispozitie o gama larga de oferte din care sa alegeti. Ganditi-va cat timp v-ar lua pentru a verifica cele mai bune oferte si promotii din mai multe magazine.

Mai mult, in majoritatea datilor cand mergem la cumparaturi ajungem sa achizitionam si multe produse care nu erau pe lista si nu ne sunt necesare cu adevarat. Prin efectuarea cumparaturilor online veti scuti si aceasta categorie de cheltuieli.

3.    Folositi internet banking pentru o mai buna gestiune a resurselor financiare.

4.    Achizitionati produse intr-o cantitate mai mare. Veti beneficia, de multe ori, de promotii si oferte si veti reduce taxele de livrare considerabil.

5.    Nu efectuati livrari si nu angajati personal pentru aceasta activitate. Semnati un contract de servicii de livrari cu o agentie de curierat care sa ofere servicii de calitate la preturi avantajoase.

6.    Delegati orice se poate delega. Daca puteti sa va cooptati un vecin sau un prieten sa va ajute cu renovarea casei, se poate dovedi o decizie buna.

7.    Angajati-va o menajera. Intotdeauna va trebui sa va faceti timp si pentru curatenia zilnica in casa sau in atelierul de lucru. Acest lucru se va dovedi mai simplu daca apelati la serviciile unei menajere care sa se ocupe de curatenia spatiului macar o data pe saptamana pentru a face grosul muncii. Cu siguranta, veti intretine ordinea mai usor.




Tags: om de afaceriviata profesionalaviata personala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Imbunatateste-ti viata profesionala: 4 reguli vitale!

de Adela Simonescu
02 Mai 2014
Viata profesionala si succesul acesteia determina succesul vietii personale. Daca la munca totul merge struna, sansele sunt ca si acasa, in sanul...

Succes in viata profesionala: 5 lucruri pe care sa le faci zilnic

de Ilinca Dobrescu
29 Dec 2013
Exista lucruri pe care le facem zilnic si poate ca de insemnatatea lor ne indoim tare mult. De ce sa pierd jumatate de ora pentru a purta o...

Cum reusim sa pastram echilibru intre viata profesionala si cea personala!

de Maria Nicutar
24 Dec 2012
Numerosi antreprenori neglijeaza acest aspect chiar daca el devine o sursa incredibila, din pacate, de conflicte, probleme, neajunsuri, abandonuri de...

Citate motivationale de la Zig Ziglar pentru prosperitate in afaceri, cariera si viata personala.

de Ilinca Dobrescu
11 Dec 2012
Nu poti sa stii niciodata cand un moment si cateva vorbe sincere pot avea impact asupra unei vieti. Esti ceea ce esti si unde esti din cauza...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]