Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 afaceri de succes in Romania! Luati start-ul in 2013!

de Matei Antonescu 22 Apr. 2013 4426
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

2013 va fi un an dificil pentru noi toti. Inca mai avem de-a face cu efectele crizei economice si unii dintre noi sunt deja afectati intr-o mare masura. Locurile de munca nu mai sunt stabile si salariile sunt din ce in ce mai mici. Programul de munca s-a marit si avem in portofoliu din ce in ce mai multe sarcini de care sa ne ocupam. Si putem spune ca sansele de promovare sunt aproape nule sau de-a dreptul inexistente. Asa ca ne gandim la ... afaceri de succes, afaceri de pornit chiar anul acesta!

Noi va propunem 2 idei de afaceri pe care sa le valorificati in 2013. Sunt 3 afaceri de succes real si care merita investitii solide:

1. Afaceri de succes in agricultura - Catina - fructul magic ce te poate imbogati. Sa tinem cont de faptul ca cererea pe piata europeana este din ce in ce mai mare. Si esential de retinut este faptul ca in Romania, culturile de catina au un continut fizico-chimic valoros, fapt care se reflecta in calitatile energetice si terapeutice extraordinare.

Mai mult, catina este o cultura eminamente ecologica, perfect realizabila in practica si usor de adoptat de cultivatori. Procesele tehnologice sunt la indemana oricarei persoane ce detine informatiile oferite de specialisti.

De asemenea, tinem cont de faptul ca arbustul de fata intra pe rod in anul 3 de la plantare si are o duarata de productie de 18-20 de ani. Incepand cu anul 3, cultura de catina poate oferi si 20 de tone la hectar, cantitate deloc neglijabila!

2. Afaceri de succes cu o ferma avicola ECO. Piata oualor ecologice este in plina dinamica, in plina dezvoltare. Din ce in ce mai multi romani descopera beneficiile reale ale oualor ecologice si descopera si faptul ca diferenta de pret este una complet justificata.

Pentru cei care se gandesc sa investeasca in aceasta afacere, este demn de mentionat faptul ca nu discutam despre eforturi supraomenesti. Cu teren necesar si informatiile oferite de specialisti, cu sprijinul unui veterinar cu experienta in domeniu, ferma avicola eco poate fi consolidata in mod corect si poate oferi profituri substantiale.

Iata doar 2 afaceri de succes in Romania, afaceri cu mare potential de profitabilitate si numeroase oportunitati de dezvoltare! Demarati-le tinand cont de sfaturile si indrumarile specialistilor. Puneti accent pe planificare si pe strategiile de reducere a nivelului de cheltuieli, pe promovare de top si identificarea de piete viabile de desfacere pentru productiile obtinute!




Tags: afaceri de succesafacerisucces afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]